Gelukkig nieuwjaar allemaal! En toen zaten we opeens op de derde dag van januari. Wat kan de tijd toch vliegen. Even een kleine uitleg van mijn afwezigheid van de laatste 2 weken:

We hebben een huisje!!

Jaaa! Als je me op Twitter volgt heb je het misschien al gelezen, maar we hebben 21 december een huisje gekregen! Al een paar maanden reageren we via de woningbouw vereniging, maar we eindigden iedere keer tussen plek 10 en 30 ongeveer. Af en toe kwamen we dichterbij, eindigden we op de 6e plek en een keer werden we uitgenodigd voor een groepsbezichtiging. Helaas nam toen nummer 8 -wij waren 9- het huis. Deze keer waren we uitgenodigd voor een groepsbezichtiging op een huurhuis waar we 3e op de rij stonden. Spannend dus! We kwamen als eerste aan, en vlak na ons kwamen nog 2 stellen die 4e en 5e bleken te zijn. Om 10.30 hadden we de afspraak, en om 10.30 kwam het laatste stel aankakken. Gelukkig bleek dat uiteindelijk nummer 6 te zijn, wat betekende dat wij het huisje hadden!

9 januari gaan we tekenen en met de opzichter langs om te kijken of alles wat de woningbouw nog zou doen gefixed is, en of we nog ergens anders tegen aan lopen. En dan is het tijd voor heel veel klussen. Er moet namelijk ontzettend veel aan gebeuren, maar gelukkig hebben we allebei een handige familie. Echt letterlijk alles moet gedaan worden, we nemen geen vloer over, de muren zijn niet in onze smaak en moeten behangen worden met glasvezel behang en daarna geschilderd etc. etc.

Afgelopen twee weken hebben Stefan en ik dus veel doorgebracht in de Ikea, Gamma, Praxis en andere bouwmarkten en meubelzaken. Gelukkig hebben we bijna dezelfde smaak en kwamen we eigenlijk overal snel uit en weten we nu precies wat we willen. Ook al het witgoed en dergelijke hebben we bij mijn vader uitgezocht en dat kan besteld worden. Nu alleen de sleutel nog om te kunnen klussen in ons paleisje. Ik kan in ieder geval niet wachten!

10 Reacties aan “Happy Newyear!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *