Wat krijg je als je een beautyaddict in een winkel zet waar producten met ongeveer 40% korting liggen? Juist, een flinke haul.. Dat is dan ook wat er gebeurde toen ik losgelaten werd. Alles was leuk en gaaf en ik kon niet kiezen. Uiteindelijk nam ik onderstaande producten mee, ik vind dat ik me nog netjes ingehouden heb haha!In de winkel lagen ook nog wat producten van oude LE collections, onder andere de in augustus uitgebrachte Look in a Box dozen. Ik kocht Miss Violet, in deze box zitten de volgende 5 producten, Lovechild Lipglass, Lovestone Mineralized eyeshadow, Zoom Fast black lash mascara, Desert Rose powder blush en de Rose beauty powder. Ik wilde deze in augustus al aanschaffen, maar had toen helaas geen mogelijkheid om naar een Bijenkorf met MAC counter te gaan, en was dus ook erg blij verrast dat deze daar nog stonden.

Ik had ook al een tijdje de paintpot Painterly op mijn verlanglijstje staan, die vloog dus ook gelijk in mijn mandje toen ik hem zag. Ik ben hier heel erg benieuwd naar en zodra ik hem gebruikt heb komt er ook een review van.

Nadat ik Blanc Type in een shoplog bij Misslipgloss zag wilde ik hem al hebben en zo verdween deze dus ook al erg snel in mijn mandje. Het is een geweldige matte vanillekleur en ik ben heel benieuwd hoe hij staat in een mooie matte look.

Toen de Liberty of London collectie uitkwam was dit een van mijn favoriete producten, de beauty powder in Summer Rose. Sowieso ben ik weg van de Liberty verpakkingen, maar helaas woon ik niet in de buurt van een MAC counter en was ik aan het werk op de dag van lancering, dus moest ik deze helaas aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik was dus ook erg blij toen ik hem zag liggen! Ik heb er nog even over getwijfeld, want hij schijnt niet heel erg gepigmenteerd te zijn. Maar met mijn lichte huidje leek het mee te vallen, ik heb hem nog niet gebruikt dus ik ben nog steeds erg benieuwd hoe hij uitvalt.

En dan Spiced Chocolat, ik zit al tijden te kwijlen op dit geweldige palette, en verstopt achter andere kleuren stonden er nog een paar. Ik vind het een onwijs gaaf palette en een flink aantal looks bekeken te hebben moest ik hem hebben. Het is een Limited Edition van een flinke tijd terug en ik had het er niet voor over om er meer dan 60$ voor neer te leggen. Ik had het inmiddels al opgegeven, maar gelukkig kwam hij toch nog op mijn pad!

Van de zomer kocht ik mijn eerste blotting powder en sindsdien gebruik ik hem iedere dag, ik heb al flinke panporn en kocht dus voor een heel gunstig prijsje een backup. Wat een ontzettend fijn product is dit toch.

Dit was alles, nog best netjes al zeg ik het zelf. Ik was bij elkaar ongeveer €100,- kwijt, zonder de korting ging het bedrag eerder richting de €175,-. Ik ben erg blij met mijn spulletjes en de meeste producten zien jullie vast nog wel een keer verschijnen op de website.

 

8 Reacties aan “Haul: MAC”

  1. Hele mooie producten! Ik vind de blush erg leuk en ben benieuwd naar de paintpot. Ga je die nog reviewen?

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: MAC – Blanc Type | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *