Het is weer prijzencircus bij de V&D en laat ik nou net in Utrecht op school zitten, en de V&D in Utrecht heeft een Sephora. YAY! Vanmorgen ben ik gelijk vanuit school even langs gegaan en ik heb wat dingetjes meegenomen van de 3 voor €10,- actie. Ik kon het niet laten. Normaal gesproken leg je minimaal 12€ neer voor een product, nu was ik 20€ kwijt voor 6 producten en bespaarde ik bijna €60,-. Now that’s what I’m talking about!

De 6 producten die ik mee nam zijn een foundation, radiant loose powder, smoothing primer (waar ik al erg goede verhalen over gehoord heb), dezelfde blush als die ik vorig jaar aanschafte, maar waar ik zo blij mee ben dus een back-up, een lipgloss en een eyeliner. Voor dit alles was ik dus maar €20,- kwijt in plaats van €79,30. Voor de meiden met een Sephora in de buurt, ik raad het je aan om even te gaan kijken. Bereid je wel voor, want zeker de eerste dagen is het chaos! In Utrecht in ieder geval wel. Over elk product zal een review verschijnen op Beauty ’n Spice.

Voor de meiden die nog langs gaan, veel shopplezier!

8 Reacties aan “Haul: Sephora 3 voor 10”

  1. Die foundation en primer zijn mijn aanraders. Blushes zijn leuk maar gebruik ik toch niet zo vaak. Meestal heb je een favo blush en blijf je die gebruiken, toch?
    Ik ben benieuwd naar de rest!

  2. Als er bij mij een de buurt een V&D met Sephora te vinden zou zijn, dan was ik wel even gaan kijken. Maar die is er niet en ik heb geen zin om er speciaal voor naar een andere stad te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *