Herome Peaceful Finland

Het is niet echt wat je bij een zomercollectie verwacht, maar sinds juli ligt de Herôme Peaceful Finland collectie in de winkels, zachte pastelkleuren welke geinspireerd zijn op de zachte koele kleuren van de meren in Finland. Vandaag swatches van 4 van de 6 kleuren.

Ik ontving dus 4 kleuren, van links naar rechts zie je 233 Lathi, 235 Jyvaskyla, 237 Joensuu en 234 Lohja. De laatste twee lijken wat bleker op de foto, in het echt hebben ze iets meer kleur.

Herome Peaceful Finland

De lakken hebben het standaard kwastje wat je bij veel merken ziet. Niet te dun en niet te dik, helaas zonder afgeronde haartjes maar verder prima om mee te werken.

Herome Peaceful Finland 233 Lahti swatch

Lahti is een bruine tint, welke in principe in 2 lagen dekt. Ik had wat moeite met hem netjes op mijn nagels te krijgen, hij blijft dan ook een beetje streperig.

Herome Peaceful Finland Jyvaskyla swatch

Mijn favoriet van de collectie is toch wel deze roze lak. 3 laagjes voor de perfecte dekking heeft Jyvaskyla wel nodig, maar dan heb je ook wel een mooi roze kleurtje op je nagels zitten.

Herome Peaceful Finland Joensuu swatch

Zoals ik al zei is Joensuu niet zo wit als op de eerst foto van dit artikel lijkt, hij heeft juist een leuke babyblauw, milky kleurtje. Ook deze lak werd bij mij een beetje streperig. Ik had wellicht wat langer moeten wachten tussen de laagjes. Dit zijn 3 laagjes, wat normaal is voor zo’n licht kleurtje.

Herome Peaceful Finland Lohje swatch

De laatste van de lakken die ik heb is Lohje, een heel zacht paars kleurtje. Zo een had ik er nog niet in mijn collectie zitten. Ook deze lak heeft weer 3 laagjes nodig.

Al met al vind ik dit wel een hele leuke collectie. Sowieso vind ik het leuk om af te wisselen, en in de zomer grijp je toch al snel naar de knalkleuren. Herôme weet dit prima te vermijden met deze collectie. Voor de iets minder warme zomerdagen zijn dit perfecte kleurtjes.

De collectie ligt dus al in de winkels, en voor €7,50 heb je een lakje. Wil je er twee dan betaal je €12,50. Herôme is te koop bij diverse drogisterijen en parfumerieen. Kun je ze daar niet vinden dan kun je ook een gokje wagen op de website www.herome.com

13 Reacties aan “Herome Peaceful Finland – Review & Swatches”

  1. Wat een prachtige kleuren! Helaas ben ik alleen niet zo’n fan van het merk Herome 🙁 Ik heb er een aantal flesjes van en ben niet te spreken over de kwaliteit. Jammer, want ze hebben (meestal ;-)) erg mooie kleuren die mij aanspreken.

  2. Ik vind het echt hele mooie en lieve kleurtjes! De dekking is bij dit soort tinten nooit echt goed, dat heb ik bij andere merken helaas ook al gezien 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *