Kokos is een van mijn favoriete geuren. Inecto staat al jaren lang bij ons in de badkamer en de kokoslijn van Yves Rocher is ook een van mijn favorieten (en die van mijn moeder, gezien hoe snel de flessen altijd op zijn). Daarnaast ben ik ook liefhebber van fruitgeuren, de appel bad en douchegel doet me denken aan mijn jeugd. DKNY’s Be Delicious is tijden mijn signature geur geweest en van de week kocht ik toch de Mango douchegel van The Body Shop maar eens..

Toen ik deze douchegel bij de H&M tegen kwam was ik dan ook gelijk om. Het kon eigenlijk al niet stuk omdat het een kokos geurtje is. Maar de Lime is een verfrissende combinatie. Hoewel mijn zusje hem naar Malibu vindt ruiken doet hij mij meer denken aan Bacardi Lemon. Wellicht heeft zij er meer neus voor gezien ik al jaren geen alcohol meer drink.

De limegeur is wel veel sterker aanwezig als de kokos. Wat mij betreft geen probleem, als ik de echte kokosgeur wil pak ik wel een van de bovengenoemde douchegels. Ik moet nodig op zoek naar een nieuwe fles, want ik ben al weer bijna toe aan een 2e fles. Deze douchegel bevat 300ml en kost maar €2,95 als ik me niet vergis. Een echte aanrader wat mij betreft!

5 Reacties aan “H&M Coconut & Lime Shower Gel”

  1. Ooh heerlijk! Ik heb de scrub uit deze lijn. Na het scrubben voel ik me net een fles Malibu, haha. Heerlijke geur! Deze douchegel lijkt me ook heerlijk!

  2. Als ik deze tegenkom ik ga m zeker kopen ,jammer genoeg heb ik nog nooit deze producten bij de H&M gezien 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *