Gezegend zijn met een gaaf huidje, zonder bultjes, kleine puistjes, mee-eters en schilfertjes. Wat lijkt me dat geweldig. Ik heb zelf helaas last van al het voorgaande. Gelukkig niet meer zo erg als in mijn pubertijd en ook zeker niet zo erg als sommige meiden en mijn moeder vroegen, echte acne kan ik het niet noemen. Maar vervelend is het wel, en dan vooral de schilfertjes. Foundation zit gelijk een stuk minder mooi… Ik scrub daarom minimaal 1x per week. Ik laat jullie mijn twee favoriete scrubs zien.

Deze scrub van 2 clean (of 2 smooth) is van Got2be en te koop in het sale gedeelte op boozyshop.nl. Ik kreeg hem van e-friend Suzanne voor mijn verjaardag. Hij heeft een tijdje ongebruikt in de kast gelegen omdat ik hooked ben op mijn HEMA scrub (welke ik zo nog laat zien), maar laatst heb ik hem er toch maar bij gepakt. De verpakking is een beetje apart. Ik denk dat de meeste van jullie, net zoals ik, gewend zijn aan de scrubs in een tube of pot. Deze doet me eerder denken aan een Breaker (je weet wel, die yoghurtsnack dingen).

De scrub zelf bestaat uit een zachte creme met stukjes erin. De stukjes zijn wat grover dan normaal, maar er zit niet heel veel in waardoor dit een milde scrub is. Op de verpakking zelf staat ook dat dit een scrub is die meerdere malen in de week gebruikt kan worden. Ik gebruik deze scrub tussen de scrubbeurten door met de HEMA scrub. De scrub bevat 150ml (and a little goes a long way) en kost €2,99.

Mijn favoriete scrub is deze van de HEMA. Hij is geschikt voor alle huidtypen en zit in een makkelijke knijptube, waar je bijna alles uit kunt krijgen. Normaal gesproken blijft er in dit soort tubes altijd wel wat bovenin zitten en het laatste beetje krijg je er met geen mogelijkheid uit. Hier heb ik met al mijn tubes (en dat zijn er al een stuk of 4 geweest) nog geen last van gehad. Alleen het allerlaatste beetje wat onder in de tube zit krijg je er moeilijk uit.

De scrub bevat allemaal kleine roze, vrij harde, korreltjes. Het wordt aangeraden om deze scrub maar 1x in de week te gebruiken, wat ik zeker kan beamen. Hij scrubt goed en stevig. Deze scrub is echt mijn alltime fav. Ik durf de precieze prijs niet zo te zeggen, maar hij ligt tussen de €2 en de €3 euro geloof ik.

Wat is jullie favoriete scrub?

17 Reacties aan “I love: Gezichtscrub”

  1. Ik scrub wat af 🙂 Mijn favorieten zijn de steviger scrubs met abrikozenpitten, van Burt’s Bees of Himalaya Herbal’s bijvoorbeeld.

  2. Ik scrub ook graag! Ik vind die van de HEMA ook echt ontzettend fijn, ik heb de amandelversie. Ook vind ik de scrubs van The Body Shop heel fijn, maar daarvan heb ik er nog geen voor het gezicht.

  3. Ik gebruik een scrub van Garnier, speciaal voor de huid met mee-eters en puistjes. Hij heeft een rood met blauwe verpakking. Heeft ook redelijk harde scrubdeeltjes, maar mijn huid voelt weer even zacht aan als ik deze gebruikt heb! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *