Ik ben, naast make-up, verslaafd aan series. Ik volg dan ook ontzettend veel, veelal Amerikaanse series die hier in Nederland niet (of veel later) op de buis komen. Zo zat ik trouw iedere week voor mijn computer voor The Vampire Diaries, Glee, Jersey Shore, Make it or break it en Hellcats. Helaas zijn deze series allemaal met zomerstop en komen ze rond september pas weer terug. Hellcats is zelfs helemaal gecancelled. Nu kwam True Blood afgelopen week weer op tv in the USA, evenals Pretty Little Liars een paar weken terug.  Maar 2 series per week is erg weinig voor mijn doen. Ik ben dus op zoek gegaan naar nieuwe series, want naast de hersft/winter series heeft ABC Family natuurlijk ook series in de zomer. En zo begon ik gister dus met het kijken van 2 nieuwe series, Switched at Birth en The Nine Lives of Chloe King. Beide series zijn ook in de afgelopen weken begonnen. Het zijn nieuwe series, dit is het eerste seizoen dat ze draaien. Er zijn dus nog niet veel afleveringen te vinden.

Switched at Birth
Switched at Birth gaat over 2 tieners die vlak na hun geboorte verwisseld zijn door het ziekenhuis. Bay (het donkerharige meisje) groeit op op een landhuis, met erg rijke ouders en een broer terwijl Daphne (het roodharige meisje) opgroeit met alleen haar moeder en oma in een stuk armere wijk. In de serie staat centraal hoe de meiden en hun families proberen om te gaan met elkaar om hun biologische dochters te leren kennen.

The Nine Lives Of Chloe King
Deze serie gaat over een tiener, Chloe. Op haar 16e verjaardag ontdekt ze dat ze speciale krachten heeft, welke lijken op de dingen die een kat kan. Ze ontdekt dat ze af stamt van de Mai, een eeuwenoud ras. Chloe wordt geschaduwd door mensen die haar dood willen hebben, want zij blijkt de sleutel tot het uitroeien (of behouden) van het ras te zijn.

Welke series kijken jullie?

6 Reacties aan “I love: Series”

 1. Ik volg Lie To Me maar helaas is deze in de USA gecancelled en dus zullen we hier ook geen nieuwe afleveringen krijgen 🙁 Verder volg ik dus geen series al kijk ik wel graag reality zoals 16 & Pregnant, Teen Mom & I Used To Be Fat… allemaal MTV!

 2. haha ik kijk ook echt best veel series, ik kijk er 5 vaarvan er 3 nu tijdelijke stop hebben… gelukkig is the vampire diaries weer begonnen, en nu is secret cricle weer een nieuwe serie die ik ook kijk, er is pas 1 aflevering van en die was al best spannend dus dat wordt leuk:d
  dit zijn de 5 die ik kijk:
  *The Vampire Diaries
  *Pretty Little Liars
  *Teen Wolf
  *The Nine Lives Of Chloe King
  *Secret Circle

  ik heb ook wel is true blood gezien maar dat was niet echt iets voor mij dat vond ik te. ik denk dat ik ook maar is ga kijken naar Switched at Birth want dat lijkt me ook leuk:)haha het wordt een beetje lang dus ik stop maar is!!

  XxxL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *