Ik moet iets bekennen, ik heb een verslaving… Niks ernstig hoor, het zijn maar horloges, een tik die ik van mijn vader over genomen heb, alleen hij houd het wat beschaafder. Hij heeft er zo’n 7 tot 10, maar dan wel gelijk horloges van een paar honderd euro. Zonder horloge de deur uit gaan? Mij niet gezien, ik vind het verschrikkelijk en voel me toch wel een beetje leeg. Iedere keer op je pols kijken hoe laat het is en dan beseffen dat je geen horloge om hebt. Ik denk dat de mensen die ook altijd een horloge dragen wel begrijpen wat ik bedoel. Inmiddels heb ik zo’n 20 soorten horloges verzameld, van groot tot klein, van gekleurd tot staal, goedkoop tot wat duurder. I’ve tried them all, maar ik heb mijn favoriete merk gevonden; Triwa. Inmiddels ben ik de trotse eigenaresse van maarliefst 4 Triwa horloges. Ik zei toch, addicted much? 😉 Van de zomer kocht ik mijn eerste twee, allebei Dandy’s.

Sinds ik deze horloges heb ligt de rest te verstoffen in de kast, ik draag alleen mijn Triwa’s nog. De bovenste is Crimson Dandy, een bordeauxrode met gouden details. De onderste is Petroleum Dandy en een mooie aparte (petroleum) blauwe kleur met zilveren details. Beiden waren €99,-, maar ik kocht ze voor zo’n €50,-. Ik draag de Crimson eigenlijk het meeste. Ze zijn gemakkelijk te combineren en echte eyecatchers. Ik heb al onwijs veel complimentjes gehad op deze horloges. En nu was er laatst een sale op ShopVIP, eerst werd ik door mijn zusje gewaarschuwd. Zij was zo verliefd op mijn rode dat ik deze voor haar verjaardag cadeau heb gedaan afgelopen september. Ze had de aankondiging van de sale gezien en wist dat ik mijn oog had laten vallen op nog een paar horloges.

Op de dag van de sale surfde ik rond het middaguur naar ShopVIP. Een flink aantal horloges was al uitverkocht, maar diegene waar ik al tijden op aas gelukkig nog niet. Ik wilde graag een wit horloge, voor de momenten dat mijn rode en blauwe niet passen. De Ivory Bullit was mijn keuze, en ik spotte deze voor afgeprijsd van €99,- naar €49,-. Die belandde dus gelijk in mijn winkelmandje. Natuurlijk speurde ik nog een beetje verder en de Aqua Libre van €99,- naar €39,- kon ik eigenlijk ook niet laten liggen.

Ik heb mijn collectie dus met deze twee horloges uitgebreid. Er staan er nog twee (:$) op het verlanglijstje, de Naked Brasco en de Grey Stone (de laatste kun je zien bij WeAreFashion en MissLipgloss).

Triwa horloges komen in een mooi doosje, bij de meeste zit een pinnetje zodat je zelf heel gemakkelijk de horloges op de goede maat kunt instellen. Alleen bij Ivory lukte dit me niet, dus daar moet ik nog even mee richting de juwelier. Ik ben heel happy met mijn nieuwe horloges en ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen. Draag jij een horloge en wat is jou favoriete?

7 Reacties aan “I’m addicted and I know it”

  1. Ik vind de Ivory Bullit het mooiste. En echt onwijs grappig dit – Grey Stone staat ook op mijn verlanglijstje! Maar voorlopig houd ik het even bij de Bullit en Colore die ik nu heb 🙂

  2. Ik ben ook dol op horloges! Mijn lievelingshorloge is miijn Invicta Speedway (helemaal zilverkleurig). Ik heb bijna alleen horloges met chronograaf. Het tweede horloge wat ik vaak draag is een zwarte met keramische band van Fossil, gekregen tijdens mijn huwelijksreis van manlief 🙂 Mijin ultieme horloge is altijd al een Rolex Daytona geweest en daar droom ik nog steeds van.

    Triwa vind ik te gek! Ik wil graag een witte, want heb nog geen wit horloge, maar op dit moment staat de Kreml hoger op de wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *