ombre lips

Laatst was ik een beetje aan het spelen met mijn make-up, en al een tijdje had ik in mijn hoofd om een keer wat te doen met ombre lips. Het resultaat vond ik er nog best leuk uit zien, dus ik besloot wat foto’s voor jullie te maken.

ombre lips ombre lips

Eigenlijk is het heel simpel, ik gebruikte een lipliner, lipstick en een klein beetje foundation omdat de lipsticks die ik wilde gebruiken qua kleur iets teveel bij elkaar lagen. Voor de laatste foto gebruikte ik nog een klein beetje gloss, hierdoor blenden de kleuren nog iets meer samen. Ik vind het heel erg gaaf, maar om het buiten de deur te dragen gaat me een klein stapje te ver. Wat vinden jullie van ombre lips, en welke combinatie zouden jullie gebruiken?

7 Reacties aan “Inspiratie – Ombre Lips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *