LOTD Zoeva Catrice

Tijdens het opruimen en reorganiseren van mijn stash kwam ik het Nude palette van Zoeva weer tegen en ik besloot om daar een look mee te maken. Voor de rest van mijn producten besloot ik ook producten te gebruiken die al tijden lagen te liggen en zo mijn stash weer en beetje te herontdekken. De look vond ik best geslaagd en daarom besloot ik er foto’s van te maken.

LOTD Zoeva Catrice LOTD Zoeva Catrice LOTD Zoeva Catrice

Ik besloot om ook eens de plakband techniek te gebruiken voor een strakke lijn in de oogschaduw. Wat zit dat vervelend zeg. Op de foto’s is het helaas niet heel duidelijk te zien, maar het is leuk om eens te experimenten!

Ogen:
* MAC PaintPot Painterly
* NYX Jumbo Eye Pencil Purple Velvet
* Zoeva Nude Palette
* Catrice Rumble In The Jungle
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder

Lippen:
* Zoeva Lip Crayon in Vintage
* Etos Colour Balm

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-ceptional Wear Foundation in Porcelain
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Blush in Mocha

18 Reacties aan “It’s all Purple & Gold – LOTD”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *