Kiko Smart Lipstick 911

Als je me een paar jaar geleden gezegd had dat mijn lipgloss verzameling verwaarloost zou worden en ik steeds meer lipsticks zou krijgen dan had ik je vierkant in je gezicht uitgelachen. Lipsticks zitten vervelend, staan niet mooi en alle andere excuses die ik had waren dan voorbij gekomen. De waarheid is, ik koop bijna nooit meer lipgloss, maar des te meer lipsticks. Nieuw in de verzameling is KIKO Smart Lipstick 911 Watermelon, welke ik in Parijs kocht.

Wat is het jammer dat KIKO nog niet in Nederland verkocht wordt. Ik blijf hopen dat we ooit ook een KIKO winkel of webshop mogen verwelkomen in ons kikkerlandje. Voor de Belgjes onder ons was er laatst al goed nieuws, daar is sinds kort een webshop geopend. Ik maakte vorig jaar voor het eerst kennis met KIKO en ik ben weg van het merk. De prijzen zijn redelijk budget, en zeker als er leuke sale acties zijn is het leuk shoppen.

Kiko Smart Lipstick 911

Toen ik voor de lipsticks stond zag ik onwijs veel mooie kleuren. Kiezen werd me niet echt makkelijk gemaakt. Ik besloot voor de Smart Lipstick 911 te gaan, een mooi roze kleurtje. Stiekem heb ik spijt dat ik niet nog wat meer kleuren meegenomen heb. Maar een goed excuus om toch eens op een van de plekken te gaan shoppen waar KIKO verkrijgbaar is niet?

Kiko smart lipstick 911 kiko smart lipstick 911 kiko smart lipstick 911

In ieder licht lijkt de kleur weer anders te fotograferen, de echte kleur zal ergens in het midden van alle foto’s liggen. De kleuromschrijving op de website (op het product zelf staat alleen het nummer) is dus Watermelon, maar ik vind hem net wat minder rood als het vlees van een watermeloen. Het is een iets donkere kleur dan mijn eigen lippen. De lipstick dekt niet gelijk in een laagje, maar is goed op te bouwen tot een dekkende kleur. Hij blijft ook goed op mijn lippen zitten, een normale, niet al te vette maaltijd overleeft hij met gemak. Na gebruik voelen mijn lippen zacht en gevoed aan, wat ook wel past bij de omschrijving “rich and nourishing lipstick”.

Normaal gesproken betaal je rond de €3,50 voor deze lipsticks, ik kocht hem in de sale voor €2,50.

Kiko is te koop in België (alleen online), Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Portugal en Engeland. Mocht je in een van deze landen op vakantie gaan, kijk dan van te voren even op de website van Kiko en switch naar het land van keuze om te kijken of er bij je in de buurt een KIKO filiaal is. En KIKO, kom alsjeblieft snel naar Nederland!

Heb jij ervaring met de producten van KIKO?

14 Reacties aan “KIKO Smart Lipstick 911 Watermelon”

  1. Wat een prachtige kleur! Ik koop geen lipsticks meer van Kiko. Al meerdere malen gedaan, maar de kleuren vallen me steeds tegen zodra ik ze op mijn lippen smeer. De nagellakken zijn trouwens top 🙂

    • Ahh jij bent een Belg! Jaloers. De nagellak = amazing, oogschaduws verschillen qua kwaliteit, blushes zijn ook geweldig!

  2. Wat een mooi kleurtje! Kiko moet gewoon bij iedere drogist worden verkocht, vind ik nog steeds. Alles wat ik van het merk heb geprobeerd vind ik fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *