Koninginnedag nagels

Morgen is het alweer Koninginnedag. De allerlaatste voor een flinke poos. En natuurlijk horen daar koninginnedag nagels bij. Een manicure gebaseerd op ons Koningshuis. Vaak ga je voor makkelijk, alle nagels oranje, maar soms wil je net dat beetje extra. Ik koos dan ook voor gradient-like nails met een oranje tintje.

Ik had een beetje moeite met de gradient, mijn witte lak was een striper en die vermengde te gemakkelijk met de rode en blauwe kleur, waardoor ik iedere keer een gradient van rood/blauw had.

koninginnedag nagels koninginnedag nagels

Ook probeerde ik voor het eerst sinds lange tijd weer een clean-up op de kwast manier, maar ook dit was niet een heel groot succes haha. Ik ben te ongeduldig en gebruikte te veel remover, waardoor alle restanten van de remover vermengd met de nagellak in mijn nagelriemen gleed.

Voor het oranje effect koos ik ervoor op mijn ringvinger oranje te maken.

Al met al vind ik het idee erg leuk, maar voor de uitvoering had ik wellicht iets meer tijd mogen nemen. Ach, gelukkig bekijk je nagels meestal van een afstandje, en dan zien ze er wel heel erg leuk uit!

Wellicht ook leuk. Dit is een design dat ik voor een van de Nederlandse WK wedstrijden in 2010 maakte. Dit blijft toch ook een van mijn favorieten! De copyrightlink die er op staat is overigens mijn oude blog welke inmiddels niet meer bestaat.

9 Reacties aan “Koninginnedag Nagels”

  1. Erg leuk gedaan, ik doe mijn clean up altijd eerst met een wattenstaafje en dicht langs de randjes altijd met een plat stevig kwastje. Bij mij werkt het altijd super.

    • Jij hebt waarschijnlijk ook al even geoefend haha! Ik doe normaal eigenlijk zo goed als geen cleanup, nu was het echt nodig. Wel een stevig kwastje gebruikt, maar die was achteraf gezien eigenlijk iedere keer te nat.

      • Haha nee ik doe dat ook pas heel kort. Ik gebruikte eerst een wenkbrauw kwastje maar dan lieten de haren los. Nu heb ik gewoon bij de Action een goedkoop (verf) kwasten set gekocht daar zat een platte bij. Het teveel aan remover veeg ik eerst af aan mijn hand of een watje. En ik hou mijn vingers altijd omhoog gewezen zodat als er remover afloop het niet over de nagellak gaat. En ja wat geduld soms moet je echt een aantal keer over het stukje heen gaan voor het weg is haha. Het i ook niet mijn favoriete hobby hoor haha. O en je hebt ook wattenstaafjes met zo’n puntje eraan. Dat werkt ook heel goed. Ik geloof bij het kruidvat. Misschien is dat een idee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *