Morgen is het Koninginnendag, en ik ga zo naar een feestje bij ons op het station. Ik wilde jullie nog even snel mijn look showen.

Hij is vrij simpel, gemaakt met mijn 88 warm palette, 88 shimmer palette en naked palette. Op de fullface foto lijkt hij veel meer oranje dan hij is, in het echt is hij iets meer brons. De rest van mijn makeup lekker simpel. Ik draag een beauty powder van MAC als bronzer, en op mijn lippen een gosh cool lip jam in 104 die ik laatst uit een uitverkoopbak viste.

Mijn nagels geheel in style en pre cleanup, sorry! Dit is echt zo’n manicure waarbij je je vingers vol lakt, je krijgt het niet netjes. Vorig jaar had ik al een soortgelijke manicure tijdens het WK voetbal (alleen toen iets meer tijd om het netter te doen haha!). Deze kun je hieronder zien.

Gaan jullie vanavond en morgen nog iets leuks doen? Morgen en 1 mei moet ik werken, dus ik denk dat ik morgen niet heel veel ga doen, en vanavond ook maar niet te laat maken, want om 8.45 moet ik alweer op het werk zijn. Gelukkig is het altijd heel rustig met koninginnendag, wij zijn alleen ’s morgens geopend, de rest van de stad ’s middags pas. Veel plezier met wat jullie gaan doen!

5 Reacties aan “Koninginnendag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *