Leopard Nails

De neon kleurtjes zijn weer ver opgeborgen in mijn Helmer, want met dit druilige weer draag ik sneller wat donkers op mijn nagels. Ik wilde wel een keer wat anders dan alleen een saai, donker kleurtje, dus ik besloot leopard nails te maken. Vrolijkt de boel toch net weer een beetje op niet?

Leopard Nails

Voor deze look gebruikte ik drie nagellakjes van The New Black omdat de setjes die ik heb precies de kleuren bevatten die ik wilde gebruiken, maar je kunt natuurlijk iedere nagellak die je wilt gebruiken. De kleuren komen uit verschillende setjes. De grijze is uit het The Digital Underground Heathered by Christina Rinaldi setje, de zwarte kleur uit het Ombre Shades Graffiti setje en de peach is uit het Advanced Ombre Cloudy Ballet setje.

Leopard Nails Leopard Nails

Eerder maakte ik altijd mijn Leopard Nails met een Konad stempel, maar eigenlijk kun je dit ook heel gemakkelijk zelf doen. Je hebt dus 2 basiskleuren nodig en een zwarte kleur. Je hoeft niet eens stripers te hebben. Ik gebruikte gewone nagellak, van de zwarte en peachy kleur deed ik een klein beetje op een plastic inschuifhoesje, en met een nail-art kwastje (of gewoon hele dunne kwastjes) bracht ik het aan op mijn nagels. Eerst de peach kleur, een paar cirkelachtige vormen, en met de zwarte kleur zet je er dunne lijntjes naast. In grote ruimtes tussen je “vlekken” kun je kleine zwarte puntjes zetten om het allemaal op te vullen.

Ik ga deze nail-art zeker ook nog eens doen met wat vrolijkere kleurtjes als het weer wat beter wordt!

11 Reacties aan “Leopard Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *