Van de week zag ik bij Linda van Beautytreat een leuke look, neutraal op de bovenste oogleden met een kleurtje onder de onderste wimperrand. Ik raakte geïnspireerd en besloot een soortgelijke look te maken. Ik gebruikte het NYX Nude on Nude kitje, en een van de Magic Pigment Powders van de Hypnoteeez collectie van Teeez in de kleur Cool. De gelliner is van Catrice.

De look is erg simpel, ik heb de bovenste kleuren uit het NYX palette gebruikt, de middelste kleur op mijn ooglid, de donkere kleur in mijn crease. Het paars blauwe kleurtje geeft net iets extra’s er aan. Ik vind het een erg leuke manier om je ooglook net iets meer op te spicen. Ik ben al begonnen met andere combinaties verzinnen. Voor mensen die niet met kleur durven werken is dit ook een ultieme manier om wel een beetje kleur toe te voegen.

Het leuke aan zo’n look is dat hij niet te heftig is om bijvoorbeeld met rode lippen te dragen. Op de fullface foto van hierboven zie je de rode kleur Back to the 50’s uit de Essence 50’s girls reloaded, waar jullie gister al een review over konden zien. Door deze foto begin ik rode lippen steeds leuker te vinden, ik zou het vaker moeten dragen!

Het toeval wil dat Sarah van Cherry Plum Sky vandaag een soorgelijke look online zette, met dezelfde blogtitel. Neem ook een kijkje bij haar Hint Of Purple!

7 Reacties aan “Look: A hint of purple.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *