Inglot look

De twee freedom systems die ik van Inglot heb (zie deze en deze posts) zijn eigenlijk een beetje ondergeschoven kindjes in mijn stash. Omdat ik ze in de verpakking bewaar gebruik ik ze eigenlijk maar weinig, je ziet ze niet echt. Laatst besloot ik er weer eens mee te spelen en dit is de look die er uit voort kwam.

Inglot look inglot inglot look inglot freedom system inglot freedom system

Ik begon met een lichtbruine kleur, de lichtste van de rainbow oogschaduw, in mijn crease, zodat de verder kleuren mooi over zouden lopen. Ik zie op de foto’s dat ik deze net wat hoger aan had mogen brengen. Over mijn gehele ooglid zit de lichtste kleur uit het bovenste palette, en in mijn binnenste ooghoek en het eerste gedeelte van mijn onderste ooglid zit de lichtste kleur uit het onderste palette. Over mijn outer-v en het midden van mijn ooglid bracht ik de gouden kleur aan. Ook in mijn outer-v en een klein beetje in mijn crease en het buitenste gedeelte van mijn onderste ooglid zit de bruine kleur van het onderste palette. In mijn crease zit dan verder nog de paarse kleur.

Wat werken deze oogschaduws toch fijn! Ik zou ze veel en veel vaker uit de kast moeten pakken. Het liefst zou ik alle kleuren van Inglot kopen, maar dat gaat weer net te ver.

Hebben jullie inmiddels al kennis gemaakt met de oogschaduws van Inglot, en wat vinden jullie ervan/welke kleuren moet ik echt nog een keer aanschaffen?

14 Reacties aan “Look: All Inglot”

  1. Mijn Inglot paletten zijn het pareltje uit m’n collectie. Ik heb (schrik niet) 3 paletten van 40. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik weinig mono’s en andere paletten heb.
    Mijn matte palette is toch wel de favoriet.

  2. Wat een prachtige herftstlook heb je gemaakt! Ik heb zelf nog geen oogschaduw van Inglot. Zodra ik weer eens in Amsterdam ben, moet ik toch maar eens langs gaan. Ik ga er vast niet met lege handen weg dat weet ik nu al 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *