Vandaag heb ik een look voor jullie, gemaakt met het een van de quattro’s uit de Catrice Papagena collectie. De look maakte ik met het Birds Of Feather palette, het palette met de bruin-groene kleuren.

De look is vrij simpel om te maken. Ik gebruikte het matte olijfgroene kleurtje over mijn hele ooglid heen, de bruine kleuren gemengd in mijn crease en buitenste ooghoek. In het midden van mijn ooglid nog een klein beetje van de geel goude kleur. Wat mij betreft is dit een makkelijk every day palette en eens iets anders als de standaard bruine kleuren. De kleuren zijn gemakkelijk op te bouwen qua kleur en zo kun je veel verschillende looks creëren. Ik moet erbij zeggen dat het pigment van de olijfkleur me tegen viel. Ik moest de kleur flink opbouwen wilde je hem goed zien.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met dit palette uit de Catrice Papagena collectie. Ik denk dat ik er nog vaak naar zal grijpen.

Hebben jullie al looks met een van de palettes gemaakt? En hoe bevallen ze?

11 Reacties aan “Look: Catrice Papagena – Birds of Feather”

  1. Hmm, ik denk dat ik deze look minder geslaagd vind. Vooral de manier waarop je je eyeliner hebt aangebracht vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik had laatst ergens een mooie look gezien met dit palette, maar waar ben ik vergeten *bummer*
    Ik heb dit palette (nog) niet, maar weet ook niet zeker of ik het aan zal schaffen. Het palette ziet er in ieder geval wel heel erg mooi uit!

    • I know, vooral die van mn linker (op de foto rechts) is raar, niet netjes doorgetrokken ofzo geloof ik. Er zit opeens zo’n hobbel he!

  2. Ik vind de look mooi, behalve de eyeliner inderdaad. Maar ik moet niet zeuren, want ik kan zelf voor geen meter eyeliner aanbrengen…

  3. Mooie look zeg! En ook een erg mooi palette! Ik vind dat je eyeliner er best goed opstaat, het is nu eenmaal lastig om dat allemaal goed te doen. Maar oefening baart kunst ^^ En ik heb je getagd! 😀

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: NYX Jumbo Eye Pencils | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *