cranberry eyeshadow

In het weekend vind ik het heerlijk om met make-up te spelen. Ik kan alle tijd nemen, hoef vaak niet de deur uit en kan het zo gek maken als ik wil. Ik heb al een tijdje geleden Cranberry van MAC gekocht, maar echt veel gebruikt had ik hem niet. Rood is altijd een beetje een tricky kleur om mee te werken, en ik had hem nog niet echt goed durven dragen, behalve als accentkleur in mijn crease. Hoog tijd om daar dus verandering in te brengen.

Kleuren zoals Cranberry zijn juist kleuren waarmee groen (of lichte ogen in het algemeen) goed opvallen. Ik besloot een zwarte basis te gebruiken en daaroverheen cranberry aan te brengen, zodat het rood goed naar voren zou komen.

Cranberry eyeshadow cranberry eyeshadow cranberry eyeshadow cranberry eyeshadow

Ik ben heel erg tevreden met hoe deze look uitgepakt heeft. Hij is donker, maar als je gewend bent oogschaduw te dragen absoluut draagbaar. Naar mijn werk zou ik het niet zo snel doen, maar een dagje winkelen met deze look kan prima. En voor een avondje uit is hij natuurlijk perfect. Ik moest wel even wennen dat mijn eyeliner geen wing heeft, maar door de donkergrijs-zwarte oogschaduw in het uiterste van mijn ooghoek valt dit niet heel erg op.

Ogen:
* NYX Jumbo Eye Pencil Black Bean
* MAC Cranberry oogschaduw
* Sleek Oh So Special palette (lichtbruine matte kleur)
* Sleek Oh So Special palette (highlight)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* MAC wenkbrauwpotlood Dirty Blonde
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder

Lippen:
* Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation in Porcelain
* Essence All About Matt Fixing Powder
* GOSH Natural Blush in Melon

18 Reacties aan “Look: Cranberry”

  1. Echt een super mooie look! Ik draag al tijden geen oogschaduw meer en ik denk dat ik ’t daarom bij mij veeel te heftig zou vinden haha, maar ik vind de kleuren echt mooi bij elkaar passen!

    • Herkenbaar haha, ik had eerst ook even een ehhh, te donker-gevoel maar een half uurtje later vond ik hem toch wel heel gaaf.

  2. Ik vind dit soort kleuren altijd net iets moeilijker om te gebruiken en/of combineren, maar jij bent er zo te zien enorm goed in. Staat je erg mooi!

  3. Prachtige ooglook! Ik heb een oogschaduw die qua kleur wel wat op deze lijkt van Catrice, ik dacht eerst dat die kleur mij niet zou staan, maar dat blijkt juist wel het geval. Echt een mooie herfsttint.

    • Probeer hem eens met een zwarte basis! Deze valt een stuk meer oranje uit als ik hem op een huidskleur doe, leuk om mee te experimenteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *