Gister liet ik jullie de oogschaduws van de nieuwe MNY collectie al zien, vandaag heb ik een look voor jullie. Ik besloot alleen MNY oogschaduws te gebruiken. De blauwe en peachy kleur zijn van de I’m A Bikini Babe collectie, over de peachy zit nog een lichte shimmerkleur (nummer 409) en de donker paarse kleur is 537. Het was een snelle look, een beetje de kleuren uit proberen want de paarse kleur lag ook nog ongebruikt (zelfs het seal-stickertje zat er nog op) in mijn stash.

Ik liet de look aan Suzanne zien en het eerste wat zij zei was dat ze het peachy en het blauwe kleurtje omgedraaid zou hebben, en ik denk dat daar wel wat in zit. Ik ben eigenlijk ook maar gewoon begonnen zonder een idee in mijn hoofd te hebben. Ken je dat? Meestal heb ik wel een idee wat voor een look ik ga of wil maken, maar nu had ik alleen in mijn hoofd dat ik MNY kleurtjes wilde gebruiken en dit was het resultaat. Ik vind het eigenlijk nog best een leuke look geworden. Ik denk wel dat ik het een volgende keer anders zou combineren. Het bruine past er niet lekker bij.

Doen jullie dat ook wel eens, op een lekkere luie dag thuis zonder plannen met makeup spelen?

11 Reacties aan “Look: I’m A Bikini Babe”

  1. Ik vind het juist zo mooier. Misschien omdat ik het blauwe mooier vind en de lichtere/minder opvallende kleur altijd aan de binnenkant zou doen.

    • Ja ik denk dat dat ook een beetje mijn redenatie geweest is bij het maken, maar ik kan er ook wel wat in vinden om het andersom te doen. Ach voor de volgende keer 😉

  2. Ik vind m wel mooi geworden zo, ik zou zelf niet het blauw en peach omgedraaid hebben, maar ben nu wel heel benieuwd hoe dat eruit zou zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *