Barry M Dazzle Dust Look It's A Dark Night

Ik had even schoongenoeg van mijn Stormpalette (en toch heb ik hem voor deze look gebruikt haha) en besloot eens te spelen met mijn Barry M Dazzle Dust in Petrol Black, ook een van de kleuren die verstopt blijven in de mono lade in mijn Helmer.

Barry M Dazzle Dust Look It's A Dark Night Barry M Dazzle Dust Look It's A Dark Night Barry M Dazzle Dust Look It's a dark night Barry M Dazzle Dust It's A Dark Night

De look is eigenlijk heel simpel, op mijn ooglid zit de Barry M Dazzle Dust, in mijn crease had ik een matte bruine kleur uit het Sleek Storm palette aangebracht zodat alles naadloos overliep en verder heb ik gebruikt gemaakt van een highlighter en huidskleurige kleur van MIYO

Gebruikte producten

Ogen:
* Barry M Dazzle Dust in Petrol Black
* Sleek Storm Palette
* MIYO Mono in Vanille
* MIYO Mono in White
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Stargazer Cakeeyliner in Black
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Nude Sensation Duo Kajal (Trend Collection waterlijn, Beige-Brown onder oog)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Primer
* GOSH X-ceptional Wear Foundation in Porcelain
* Mac Prep + Prime Translucent Powder
* MAC Blush in Mocha

Lippen:
* Miss Sporty 038 In Love
* Miss Sporty 050 Rosy Cheeks

8 Reacties aan “Look: It’s A Dark Night”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *