Vorige week liet ik jullie al een look zien met het Sleek Ultra Mattes v2 Darks zien. Daar werd enthousiast op gereageerd, dus ik laat deze en volgende week nog een look zien. Het palette is heerlijk divers en deze keer maakte ik een look met het petrol kleurtje links boven in het palette. Mijn vriend vroeg of deze kleur mij ook zou staan. Uitdaging dus!

De kleuren komen het meest overeen op de eerste foto in het artikel. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Dune, bovenste rij, tweede van rechts en in mijn ooghoek Pillow Talk. In mijn outer-v en de buitenste helft van mijn ooglid gebruikte ik de grijze kleur uit de onderste rij, Thunder. En in mijn crease gebruikte ik de petrol kleur Orbit. Voor de eyeliner gebruikte ik de MAX gelliner. In het echt was de look wat donkerder. De petrol kleur lijkt ook een beetje in mijn oog te zitten waardoor de aandacht echt naar mijn ogen getrokken wordt. Helaas heb ik geen full-face foto’s.

5 Reacties aan “Look: Sleek Ultra Mattes V2 Darks #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *