Deze kerst zijn er twee palettes van Sleek bij Sephora te krijgen, en een daarvan is Sleek Ultra Mattes V2 Darks. Dit palette heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar nooit over geschreven omdat de blogpost de grond uit schoten op het moment dat ze uit kwamen. En om heel eerlijk te zijn, ik had er ook nog nooit een look mee gemaakt. In mijn Helmer  verdwenen en er nooit meer bij gepakt. Ik grijp vaak naar mijn Sleek Oh So Special palette, welke een groot favoriet is. Vandaag heb ik, speciaal omdat hij bij Sephora komt een look voor jullie.

Dit is hem dan, ik maakte voornamelijk gebruik van de tweede en derde kleur uit de onderste rij. De rode kleur heet Maple en de huidstonige kleur heet – hoe toepasselijk – Flesh. Flesh bracht ik aan over mijn over mijn gehele ooglid en Maple ging in mijn crease en outer-v. Voor iets meer diepte bracht ik de bruine kleur naast Flesh, genaamd Paper Bag aan in de outer-v en een klein beetje in mijn crease. Als inner-corner highlight en onder mijn wenkbrauwbot bacht ik Pillow Talk aan. Dit is de witte kleur linksboven in het palette.

Jammer genoeg was ik op het moment van het maken van deze look bij mijn vriend en had ik alleen mijn 50mm lens bij me. En laat dat nou net niet zo handig zijn als portretlens als je geen afstandsbediening of statief bij de hand hebt. Vandaar deze wel erg close-up foto en een wat vaag full face shot. Hopelijk kan ik jullie hiermee toch een klein beetje een idee geven hoe de look op full-face staat. Het bordeaux rode van Maple haalt mijn groene oogkleur nog net wat knallender naar voren. Ik ben erg blij met hoe de look uiteindelijk geworden is.

Het palette was een limited edition, dus ik ben bang dat het moeilijk gaat worden om hem nog op een webshop te kunnen bemachtigen. Ik kwam hem alleen nog op Enchantra tegen voor €9,99, wellicht dat hij daar nu nog verkrijgbaar is. Ook bij Sephora zullen de palettes €10,- kosten, en wat mij betreft zijn ze dat helemaal waard!

12 Reacties aan “Look: Sleek Ultra Mattes V2 Darks”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look: Sleek Ultra Mattes V2 Darks #2 | Beauty 'n Spice
  2.  Look: Sleek Ultra Mattes V2 Darks #3 | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *