Ik mag graag met makeup spelen. Door de weeks heb ik weinig tijd en heb ik lang niet altijd een oogschaduw op. Voor stappen eigenlijk meestal wel en het leek me leuk er een paar met jullie te delen. Deze zijn allemaal van afgelopen jaar.

1. Dit is een look die ik maakte nadat ik bedacht dat ik nog nooit gele oogschaduw gedragen had. Ik wilde een creatieve look maken en had een paars hemdje aan. Dat werd dus geel met paars.

2. Net een setje nepwimpers gekocht en die moeten uitgeprobeerd worden. Ik vind zilver/grijs kleurige oogschaduw altijd wel goed bij mijn groene ogen staan. Hier combineerde ik het met zwart en de nepwimpers natuurlijk. Heel wat anders! Ik heb van mezelf namelijk recht vooruitstaande wimpers die je niet zo goed kunt zien, die nepwimpers vallen dan opeens heel erg op.

3. Met stappen heb ik regelmatig een bruine smokeyachtige oogschaduw op. Dat is bij deze dus ook het geval. Dit was aan het einde van 2010.

4. Begin 2011. Mijn vader heeft een eigen bedrijf, en na de balans gingen we met alle werknemers uit eten. Gezellige bedoeling en ik had een simpele look gemaakt met het Urban Decay naked palette.

5. Mocht je mij al een tijdje volgen en Nailoholic.com kennen, dan ken je deze look al. Een tijdje geleden had ik zin om met super felle kleurtjes te gebruiken. Ik zou die avond nergens meer heen gaan en dan is een beetje experimenteren altijd leuk. Hij is gemaakt met mijn 88 palette. De eyeliner is een beetje overdreven, ik was namelijk uitgeschoten en moest er toch nog wat van maken. En ach, ik ging toch al los haha.

Hebben jullie ook wel eens van die momenten dat je met makeup gaat spelen?

14 Reacties aan “Looks: Door de tijd heen”

 1. Ja inderdaad! Ik doe dat vaak in de avond, alleen haal ik dat er dan meteen af.

  Ik wou dat je wat vaker zou posten! 1 keer per dag ofzo, nu is dat iets van 3 keer per week… Jammer!

  • Ik weet het! Dat is iets waar ik ook heel erg van baal! Ik zou zo graag iedere dag een post hebben, maar dat is vaak moeilijk met mijn studie (die veel tijd vraagt (als in 120u per periode per vak) en mijn bijbaan. Ik zal mijn best gaan doen om vaker te posten!

   • Dankje wel! Ik vind je schrijfstijl enzo namelijk heel leuk, ik vind het dan jammer als ik geen nieuw artikel zie als ik weer op je site kijk…

    Die laatste ooglook is trouwens heel erg mooi!

   • beautynspice

    Ah dat is lief. In de vakantie zal ik waarschijnlijk wel meer tijd hebben om posts te schrijven.

 2. Ik had vroeger vaak van die momenten dat ik een paar looks op een avond probeerde, maar de laatste tijd heb ik er niet zoveel zin meer in. Vind het zonde als ik het dan gelijk weer eraf moet halen. 😛
  Maar nummer 5 vind ik erg mooi!

 3. Leuk! Ik ben meestal in het weekend wat langer met mijn make-up bezig en probeer dan ook van alles. Maar ik laat t dan wel de hele dag zitten.

 4. Wauw, ik vind vooral nummer 5 echt geweldig. Ik denk dat ik die ook eens ga proberen.

  Ik speel ook graag met make-up. Mijn huisgenoten denken echt dat ik gek ben. Als ik dan een oog superfel en uitbundig opgemaakt heb, en dan over de gang naar de wc loop, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *