Smokey Grey Look of the day

LOTD Grey Smokey, dus je bent aan de smokey eyes gegaan Jess? Normaal gesproken draag ik wat rustigere looks, nude tinten en zeker niet zo donker. Maar af en toe is het toch wel erg leuk om met makeup te spelen. Vandaar dus deze look.

LOTD Grey Smokey LOTD Grey Smokey LOTD Grey Smokey LOTD Grey Smokey

De look was een stuk makkelijker om te maken dan ik dacht. Ik was altijd een beetje huiverig voor het panda beer effect (je weet wel, zoals Taylor Momsen). Ik koos voor een NYX palette met verschillende grijstinten en ging aan de slag. Kennen jullie dat je oogschaduw er niet uit ziet, tot je het geheel af gemaakt hebt met eyeliner en mascara? Dat had ik nu ook een beetje. De neiging om de boel er maar weer af te halen en een simpele nude look op te zetten was erg groot, maar uiteindelijk ben ik blij met het resultaat.

De lipkleur die ik er op de foto’s bij draag is een Clinique Chubby Stick Intense in de kleur Plushest Punch. De eyeliner is een gelliner van Catrice, mascara is ook van Catrice en de blush is mijn all time favorite Mocha van MAC. Foundation is een menging van Gosh Xptional Wear in Porcelain en Catrice Infinite Matte in Light Beige.

12 Reacties aan “LOTD Grey Smokey”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Clinique Chubby Stick Intense Plushest Punch - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *