Blauwe Mascara

Alweer ruim een jaar heb ik een tube blauwe mascara van Teeez (ongeopend) in mijn kast heb liggen. Blauwe mascara, no can do, dat was toch wel mijn motto. Ik was ook erg verrast dat ik deze vorig jaar opgestuurd kreeg van Teeez, en gebruiken heb ik dan nooit gedaan. Tot ieder merk er zo ongeveer mee uit kwam afgelopen tijd. Jaren ’80, move over, ook in 2013 kan de blauwe mascara weer.

Blauwe Mascara

En als je net zo bent als ik, dan denk je wel drie keer na voordat je blauwe mascara op je wimpers smeert. Dat is toch wel even wat anders dan het veilige bruin en zwart. Maar eigenlijk is het wel heel leuk, en zeker bij mijn groene ogen zou het blauw mooi moeten staan.

Om het toch nog een beetje safe te houden besloot ik om alleen mijn onderste wimpers een blauw likje verf te geven. En dat is toch eigenlijk wel heel erg tof. De rest van mijn makeup hield ik simpel en basic, zodat de mascara er toch wel uit springt. In eerste oogopslag zie je niet heel erg veel anders, maar als je beter kijkt dan is het toch net wat specialer. Ik ga dit zeker vaker dragen! En eigenlijk ben ik ook wel heel erg nieuwsgierig geworden naar andere kleuren gekleurde mascara.

blauwe mascara blauwe mascara

Ogen:
* MAC PaintPot Painterly
* Sleek Oh So Special โ€“ Lichtbruine matte kleur onder
* Sleek Oh So Special โ€“ Donkerbruine matte kleur onder
* Sleek Oh So Special โ€“ Matte hightlighter linksboven
* Stargazer Cake Eyeliner
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Teeez Full & Flirty Volume Mascara
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder

Lippen:
* Sleek Pout Polish 947 Pink Cadillac

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH Xceptional Wear Foundation in Porcelain
* Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
* MAC Beauty Powder Rose
* Catrice Illuminating Powder Masquerade Ball

12 Reacties aan “LOTD: I’m Blue Dabadee Dabeda (blauwe mascara)”

  1. Op deze manier vind ik gekleurde mascara ook heel draagbaar! Ik heb zelf een paarse en dat vind ik niet zo geslaagd voor op al mijn wimpers, maar zo lijkt het net een gekleurd lijntje onder je ogen. Blauw staat om echt tof bij jouw ogen trouwens!

  2. Ik vind blauwe mascara echt heel erg leuk! Ik vind de manier waarop jij het draagt, op je onderste wimpers echt tof. Van ver is het net alsof je blauw lijntje hebt inderdaad!

  3. Ik vind het ook best leuk! Ik zou juist weer geen bruine mascara gebruiken, dat lijkt me heel apart ๐Ÿ˜‰ maar misschien is alles gewoon wennen.. ik vind dit blauwe in elk geval leuk staan!

  4. Ow ik kan ook niet wennen aan de gekleurde mascara’s. Ze doen me denken aan mijn moeder van vroeger haha. Maar I must say; Het staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *