LOTD Purple Gold

Mijn Urban Decay Naked palette lag al verschrikkelijk lang in mijn kast te verstoffen. Zonde, want er zitten ontzettend mooie kleuren in waar je leuk mee kunt spelen. Ik maakte deze lotd Purple Gold met het Naked palette en het Ultra Mattes Bright palette van Sleek, want ook die blijft te vaak liggen.

LOTD Purple Gold LOTD Purple Gold LOTD Purple Gold LOTD Purple Gold

De laatste tijd probeer ik wat meer te spelen met mijn eyeliner, en een strakke lijn zetten gaat me ook steeds beter af, maar ik moet vooral nog heel veel oefenen met beide ogen gelijk krijgen. De lijn van mijn linkeroog loopt altijd strakker naar mijn wenkbrauw toe, terwijl rechts een beetje recht blijft.

Ik vind de kleurencombinatie heel erg geslaagd, doordat de crease roze en paars bevat vallen mijn groene ogen extra op, en goud doet het ook altijd goed met groene ogen.

Gebruikte producten:

Gezicht:
* Gosh Xptional Wear foundation in Porcelain
* Catrice Prime & Fine Primer
* MAC Prep + Prime Translucent powder
* MAC Mocha blush

Eyes
* Urban Decay Naked Palette
* Sleek Ultra Mattes vs Brights Palette* Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black
* Catrice Lashes to Kill Waterproof Mascara

Lips
* Catrice Sparkling Lipgloss (Enter Wonderland LE) in Pink Show
* MAC Lustreglass in Wonderstruck

15 Reacties aan “LOTD Purple Gold”

  1. Wat een prachtige foto’s! Ik ben de laatste tijd ook mij flink aan het verdiepen in een goede camera, dus zit nu echt kwijlend naar je foto’s te kijken. Ik wil ook van die mooie foto’s hihi!

    Je look is echt prachtig, wat een origineel gebruik van kleuren! ๐Ÿ™‚

    • Ahh lief. Ik ben de laatste tijd ook meer bezig met mn fotografie haha! Vind het ook leuk om te doen!

      En dankjewel ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *