oogschaduw look yellow stone

Het zonnetje heeft zich de afgelopen dagen wat vaker laten zien, hebben jullie er al een beetje van genoten? Ik besloot om een oogschaduw look te maken in de trant van het weer, af en toe flink grijs, maar soms ook een lekker zonnetje. Geel en grijs it is dus, de naam Yellow Stone was dan ook snel verzonnen.

oogschaduw look yellow stone oogschaduw look yellow stone oogschaduw look yellow stone Oogschaduw look yellow stone oogschaduw look yellow stone

Ik koos ervoor om verschillende palletes van Sleek te gebruiken, zo is de gele kleur uit het Sleek Ultra Mattes vs Brights palette, maar is hij wat afgezwakt door de witte kleur uit datzelfde palette, gemengd met een beige kleur uit het Sleek Ultra Mattes vs Darks palette. De grijsbruine kleur in mijn crease is een menging van de grijze en bruine kleur uit datzelfde palette van Sleek. In mijn outer-v zit de grijze kleur, welke ik ook onder mijn oog aangebracht heb. In mijn binnenste ooghoek heb ik White van MIYO gebruikt, en ook onder mijn wenkbrauw zit deze als highlighter. Mijn crease heb ik uitgeblend met de beige kleur uit het Sleek Ultra Mattes vs Darks palette. En dat was het qua oogschaduw.

Verdere makeup is eigenlijk mijn standaard routine. Catrice primer, GOSH Xptional Wear foundation in Porcelain, MAC prep & prime transluscent powder en blush in Mocha. Verder gebruikte ik heel lichtjes een bronzer van Anastasia. Als basis voor onder de oogschaduw gebruik ik eigenlijk altijd de MAC paintpot in Bare Study, mijn wenkbrauwen zijn gedaan met een MAC wenkbrauwpotlood in Dirty Blonde, en een merkloos palette met 4 kleuren welke ik ooit een keer op internet kocht. Op mijn lippen zit heel lichtjes een oranje lipgloss van GOSH. Eyeliner is een gelliner van Catrice.

Ik ben erg blij met hoe de look eruit gekomen is. Geel is nou niet een kleur die ik snel gebruik, maar hij staat me wel. Grappig trouwens hoe oogschaduw de kleur van je ogen beïnvloed, het geel/bruine in mijn ogen komt opeens veel duidelijker naar voren.

15 Reacties aan “Lotd: Yellow Stone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *