Wenkbrauwen zijn best belangrijk in een gezicht. Ze zijn belangrijk en bepalend in de gezichtsuitdrukkingen die je maakt. Kijk maar eens boos of verdrietig in de spiegel, je ziet dat je wenkbrauwen voor een groot deel deze uitdrukkingen bepalen. Het is dan ook niet voor niks dat er vele vrouwen zijn die hun wenkbrauwen bijtekenen. Afgelopen donderdag was ik samen met een klasgenootje het centrum van Utrecht ingedoken, en ik besloot om bij de Mac een potlood te kopen. Ik teken mijn wenkbrauwen al geruime tijd bij met een poeder, maar een potlood wilde ik ook nog wel eens testen.

Ik vroeg een van de MUA’s die er op dat moment waren wat mijn kleur zou zijn, en dat werd Dirty Blonde. Zoals je op bovenstaande foto ziet heb ik van mezelf vrij korte wenkbrauwen. Op deze foto draag ik geen oogmakeup. Door middel  van het potlood is het geheel toch net iets verzorgder en krijgen mijn wenkbrauwen net dat beetje power wat ze missen. Toen ik thuis kwam verbaasde de grote van het potlood me. Hij is een stuk groter dan bijvoorbeeld het wenkbrauwpotlood van de Hema!

Nog zonder oogmakeup, je kunt zo goed zien wat ik bedoel met de power!

En een fullface, waarbij ik alleen wat oogschaduw en eyeliner op had, de mascara moest nog komen. Ik vind het potlood eigenlijk nog net iets te rood, maar het mistaat niet doordat ik een rode ondertoon in mijn haarkleur heb.

Het wenkbrauwpotlood van Mac is verkrijgbaar bij de counters en prostore en kost €15,50.

3 Reacties aan “Mac Wenkbrauwpotlood”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches - MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *