Al tijden stond hij op mijn verlanglijstje. Een Michael Kors horloge. Oh wat wilde ik deze graag hebben, en wat was ik jaloers toen mijn zusje er eentje kocht. Lang, heel lang heb ik getwijfeld of ik het wel moest doen. De horloges zijn absoluut niet goedkoop en ik wist ook niet zo goed welke kleur ik wilde hebben. Zilver? Rose goud? Maar dit artikel had niet op Beauty ’n Spice gestaan als ik er niet eentje gekocht had.

Ik heb hem inmiddels al weer een poosje in mijn bezit en sindsdien liggen mijn Triwa’s in de kast. En dat terwijl er altijd wel een kleurrijk horloge om mijn arm pronkte. Dit horloge heeft daar verandering in gebracht, ik wil niets anders meer. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een zilverkleurig horloge, het type MK5020. Zilver is het natuurlijk niet, het horloge is gemaakt van roestvrij staal en wordt geleverd in een mooie doos van Michael Kors. Heerlijk dat luxe gevoel. En daar betaal je natuurlijk ook wel voor. Want voor een Michael Kors leg je toch al snel zo’n €200,- neer.

De MK5020 is van het vorige seizoen en kost zo’n €229,-. Dat hij uit het vorige seizoen komt deert mij niet zoveel. Ik vind gekleurde horloges leuk en durf er best mee op te vallen, maar een horloge met allerlei glimmende edelsteentjes, nee dat is niet aan mij besteedt. En dat zeg ik terwijl de wijzerplaat wel degelijk glimmers bevat. De cijfers zijn namelijk vervangen voor twee steentjes die samen een klein streepje vormen. De wijzerplaat heeft een mooie parelmoerglans. Ook de datum is op het horloge af te lezen, en daarnaast bevat hij ook een chronograaf.

Ik kocht mijn horloge op internet bij horlogeboetiek.nl. De winkel die achter deze webshop zit is Verlinde Juweliers, gevestigd in Venlo. En juist omdat ze ook een normale juwelier zijn durfde ik het aan. Bij Horloge Boetiek was mijn horloge ook een stukje goedkoper. In plaats van €229,- betaalde ik maar €169,-. Mooie deal toch? Inmiddels zit de prijs door prijsverhogingen bij Michael Kors op een bedrag van €209,-. Het horloge was netjes verpakt waardoor er niks kapot kon gaan bij een normale behandeling door TNT. Horloge Boetiek rekende geen verzendkosten en ik had hem de volgende werkdag al in huis. Ik houd van webshops die de volgende werkdag al leveren. Kunnen sommige grote webshops een voorbeeld aan nemen! Mijn ervaring met Horloge Boetiek is dan ook zeer goed, en de kans is groot dat ik een volgend horloge ook daar aan ga schaffen. Ze hebben een erg breed assortiment en voor ieder wat wils.

Ik ben ontzettend blij met mijn horloge, hij kan bij iedere outfit, zit fijn en blijft ontzettend mooi. Ik heb ook al flink wat complimentjes in ontvangst mogen nemen. Waarom ik zo lang gewacht heb tot het aanschaffen van dit horloge weet ik niet. Dit had ik veel eerder moeten doen!

11 Reacties aan “New In: Michael Kors Horloge”

  1. Volgens mij… heeft een vriendin van me precies dezelfde! En die vind ik echt bjoetieful! 😀 Ben niet zo dol op die rose goud versie, eigenlijk. Dit vind ik mooier en meer tijdloos 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *