Het goedkope zusje van Maybeline heeft een nieuwe collectie in de schappen liggen. I am a concrete rocker genaamd. Uit deze collectie heb ik een aantal items gekocht, maar vandaag ga ik de lipsticks aan jullie laten zien. Er zijn twee kleuren. Beiden rood, wat naar mijn mening goed past bij de Rocker collectie. Bij echte rockchicks denk ik aan smokey eyes en rode lippen. Wat dat betreft heeft MNY het dus goed gedaan.

Zoals ik al zei bevat deze collectie twee lipsticks, alle twee hebben ze een rode kleur. Helaas hebben ze geen naam, maar de lichte kleur is 163A en de donkere 164A. Ze zitten in de standaard speelse verpakkingen van MNY. Ik hou van een beetje creativiteit en de illustratiestijl van MNY vind ik er leuk en is consistent doorgevoerd bij alle producten. Herkenbaar dus!

De lipsticks vallen qua kleur net een tintje lichter uit dan dat ze lijken in de verpakking. Zo is 164A zo als stick erg donker en leek mij absoluut niet geschikt voor een bleekscheet als ik, maar zo op mijn hand geswatched is het een mooie donkere kleur, waar de 163A juist meer een roze tint heeft. Het verdere pigment is erg goed, dit is een keer met de stick over mijn hand heen gaan. Ze blijven goed zitten en kruipen niet in de lijntjes. Ook zijn ze vrij romig en lijken ze niet heel erg uit te drogen.

Zeker de donkere kleur is lastig aanbrengen op je lippen. Nu moet je met rood sowieso oppassen, je krijgt al snel vlekjes, maar met een donkere kleur als deze zie je alle foutjes goed. Ik moet nog even oefenen! Ook op de lippen zie je dat het met het pigment wel goed zit. I like!

En nog even een soort van fullface met de 164a lipstick. Ik ben altijd heel erg bleek in de winter (in de zomer trouwens ook haha) maar met deze lipstick op had mijn camera extra veel moeite. Alle kleur leek wel naar mijn lippen te gaan en ik ben echt een blonde sneeuwwitje op deze foto. Desondanks vind ik de lipkleur wel heel erg mooi!

De MNY I Am A Concrete Rocker collectie is nu verkrijgbaar bij de Etos. De precieze prijs van de lipsticks weet ik helaas niet meer, maar zitten sowieso onder de €3,-. Als de kleuren je aanspreken zou ik zeker eens langs de dichtsbijzinde Etos gaan met een MNY schap.

 

5 Reacties aan “MNY I Am A Concrete Rocker”

    • Van de producten die je op de eerste foto ziet komt nog een gezamelijke review, ik moet alleen even de tijd en het juiste licht vinden om ze te kunnen fotograferen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *