dry brush nailart

In mijn Sinful Colors review liet ik al weten dat ik al een tijdje op zoek was naar een witte basis. Dat was voor onder andere deze nailart! Al een hele tijd terug kwam ik de dry brush techniek tegen, welke echt heel toffe resultaten oplevert.

dry brush nailart

De techniek voor deze nailart is super simpel. Zorg voor een goed droge basiskleur, hiervoor gebruikte ik de Sinful Colors nagellak in Snow Me White. Vervolgens kies je een aantal kleuren uit die dicht bij elkaar liggen, maar wel verschillend zijn. Hiervoor gebruikte ik 4 kleurtjes van Diamond Cosmetics, namelijk So Berry Sweet, Matte Mulberry, OH, Tiff! en Bluebell. Je strijkt je kwastje goed af aan de zijkanten van het flesje, en vervolgens nog even extra op een stukje papier waardoor er bijna geen nagellak meer aan het kwastje zit. Wat nog op het kwastje zit ga je aanbrengen op je nagels. Doordat het nog maar zo weinig is brengt het niet strak, maar juist streperig aan, en door meerdere kleuren over elkaar heen te gebruiken krijg je een leuk laagjes effect.

dry brush nailart

Een topcoat is wel aan te raden. Doordat je verschillende laagjes over elkaar aan brengt is het geheel niet meer glad, en zonder topcoat zie je – zoals hierboven – duidelijk de textuur van de nagellak. Persoonlijk vind ik dat niet heel erg, maar je moet er wel van houden.

Ik vind de dry brush nailart echt een hele leuke techniek, waarmee je hele verschillende looks kunt creëren. En het is niet eens echt ingewikkeld of tijdrovend om te maken, dus perfect voor als je eens iets anders dan een simpel kleurtje op je nagel wil. Kenden jullie de dry brush nailart al?

4 Reacties aan “Nails – Dry Brush Nailart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *