Afgelopen weken hebben we heerlijk weer gehad, en ik besloot om weer eens wat te doen met een sponsmanicure. Ik koos de kleuren geel en rood/oranje. De opmerking van het neefje van mijn vriend “Je nagels zijn net ijsjes” zorgde voor de naam voor deze look!

icecream flames

Deze nagels zijn heel simpel om te maken. Het enige wat even een werkje is, is de clean-up. Zeker als je voor rood gaat, want daar had ik flink spijt van met het schoonmaken. Bij mijn ringvinger kroop het ook lekker onder mijn nagelriem zoals je kunt zien. Het effect vind ik heel erg gaaf, en ik moet zeker vaker weer “nail-arts” met de sponstechniek maken!

Maak jij wel eens ombre-nails met de sponstechniek? En wat zijn jou favoriete combinaties?

12 Reacties aan “Nails – Icecream Flames”

  1. Mooie kleurencombinatie heb je gekozen en ze hebben idd wel iets van een ijsje weg. Ik maakte laatst ook een gradient nailart met felle kleuren en toen zei mijn man dat het er vrolijker uitzag dan een raketje; hij zag er dus ook een ijsje in .. mannen en ijsjes hihi.

  2. wat een mooie kleurencombinatie ik ben niet goed in nail-art en heb deze techniek nog nooit geprobeerd maar wil het zeker gaan doen want het is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *