midnight autumn nails

Zodra het weer grauwer wordt, we overdag de lampen aan moeten hebben door de regen komen mijn donkere nagels tevoorschijn. Vorig jaar schreef ik een artikel over mijn favoriete herfstnagels, en dit jaar heb ik een variant hierop.

midnight autumn nails Midnight Autumn Nails

Waar ik in de variant van vorig jaar koos voor rood, een combinatie die nog steeds heel erg favoriet is ben ik dit jaar voor blauw gegaan. Een donkerblauwe basis met groen en blauwe flakies. Flakes zijn echt favoriet in de herfstmaanden. Op de een of andere manier pak ik ze juist dan er graag bij, ze doen me denken aan het verkleurende landschap. Voor deze manicure gebruikte ik een donkerblauwe basis, ik koos voor de Essence The Twilight Saga in Jacob’s Protection, een lak die zelf al een mooie shimmer als basis heeft. De flakes die ik gebruikte hebben ook een blauw/groene basis en zijn de prachtige Nfu Oh’s in 040. Om het af te maken gebruikte ik een matte topcoat, van Catrice. Het resultaat vind ik echt prachtig, ik blijf naar mijn nagels kijken. Het is ook zo leuk dat ze veranderen naar mate het licht er anders op valt.

 

11 Reacties aan “Nails – Midnight Autumn Nails”

    • Ik zit dus ook iedere keer naar mijn nagels te kijken haha, en te spelen met de lichtinval zodat de kleuren weer anders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *