Nagellak is een van mijn grote favorieten op beautygebied. Ik heb bijna altijd wel nagellak op. Soms wat ‘speciaals’ zoals een gradient nail, maar meestal gewoon lekker simpel. Het leek mij leuk om een aantal van mijn NOTD van de afgelopen tijd te laten zien. Mensen die mij op Instagram volgen zullen ze vast al wel voorbij hebben zien komen, daar komen de meeste foto’s ook vandaan. Volg je me nog niet: Je kunt me vinden als Jeszica89

Een van mijn nieuwe favorieten, Essence Naughty and Pink!

Begin september moest ik weer voor het eerst naar school. Ik maakte deze back to school galaxy nails. Complimentjes zijn gegarandeerd als je dit op je nagels hebt!

Flakies! Ik ben gek op deze geel/oranje/groene over een paarse lak. Een van mijn meest gedragen combinatie. De flakies zijn van Nfu Oh, de basislak weet ik niet meer.

Van mijn vriend kreeg ik dit aparte lakje. Het is I’m Bleutiful van de nieuwe Essence Colour and go lakjes.

Gradient Nails! Ik vind dat zo ontzettend gaaf. Ik kwam een soortgelijke variant ergens op internet tegen -weet helaas de link niet meer- en besloot ook zoiets te doen. Helaas zat er vuil in mijn sponsje waardoor het niet zo heel netjes was uiteindelijk, maar dat zag je alleen als je van dichtbij keek. De lakjes die ik hiervoor gebruikt heb zijn van Diamond Cosmetics.

Een lakje waarvan ik altijd vergeet dat ik hem heb, maar als ik hem dan weer eens draag dan is hij gelijk favoriet. Dit is Strawberry Fields van ChinaGlaze.

En dat waren ze! De laatste tijd blijft mijn nagellak zeker 4 a 5 dagen zitten. Ideaal want ik heb geen tijd om iedere dag (of om de dag) mijn nagellak te veranderen en na een dag of 4 ben ik meestal het kleurtje ook wel weer zat en wordt het tijd voor verandering.

Hoe vaak lakken jullie je nagels?

13 Reacties aan “Nails of the days”

  1. Leuke kleurtjes en nail-arts! Bij mij blijft nagellak helaas vaak maar 2-3 dagen goed zitten, maar gelukkig vind ik nagels lakken wel leuk haha! Al varieert het wel hoe vaak ik het doe, afhankelijk van of ik tijd en zin heb ;).

  2. Leuk! Ik probeer om de dag mijn nagels te lakken! Ik vind de gradient nails (de kleuren die je hebt gebruikt!) en de galaxy nails heel tof!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches: Essence Colour & Go | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *