Al een flinke poos ben ik er mee bezig, en ik bleef het steeds maar uitstellen omdat ik het stiekem toch wel spannend vind. Maar ik heb de knoop doorgehakt, Beauty ’n Spice heeft een nieuwe layout! Eentje die wat anders is als dan wat je gewend bent van de meeste bloggers, ik heb nu namelijk geen sidebar meer. Ik wil al een tijdje wat anders dan de standaard layouts die je bij iedereen ziet en ben aan het ontwerpen geslagen. Ik vind hem zelf heel erg geslaagd, maar vind het heel spannend wat jullie er van vinden! Zoek je de tags, dan kun je deze helemaal onderaan in de footer vinden. Bovenaan zit een zoekfunctie, maar ook mijn social media buttons. Als je iets mist, laat het me dan weten, dan kijk ik of ik het toe kan passen.

 

De layout zou in Firefox en Chrome het beste moeten werken, en als het goed is werkt hij op de nieuwere versies van Internet Explorer (vanaf 9) ook helemaal goed, maar mocht je toch ergens een foutje tegen komen, laat het me dan alsjeblieft weten! Voor nu ben ik vooral heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden!

14 Reacties aan “Nieuwe layout!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *