Feather nailart

Als ik de laatste tijd in de Hair & Beauty sectie van Pinterest blader kom ik steeds vaker nailarts tegen met veertjes. Hoe leuk! Veren zijn sowieso hip op dit moment, kijk bijvoorbeeld maar naar de feather extensions die je steeds meer ziet. Ik had dan ook gelijk deze nailart in gedachten.

Feather Nails Feather Nails

En ’t mooie, het is vrij simpel te maken. Je lakt eerst je nagellak in een basiskleur. Ik koos voor Diamond Cosmetics in Tickled Pink, een mooi zacht roze kleur. Perfect voor de lente. Dit laat je drogen en dan ga je aan de slag met de veertjes. Misschien is het makkelijk om er een foto van een veer naast te houden, maar ik begon gewoon met een streep over de lengte van mijn nagel met een striper. Ik gebruikte deze keer een witte striper van Herome’s W.I.C. collectie. Daarna ga je dwarse streepjes op de middenstreep zetten, net zoals bij een echte veer. Ik zorgde dat ik niet teveel lak aan mijn kwastje had, dan maar een paar keer er over heen. Als het een beetje slordig is maakt dat niet uit, je gaat er toch nog met een topcoat over heen. Ik had op sommige plekken een dikkere laag lak zitten, maar daar zie je niks meer van. Doe de veertjes wel per nagel, als de witte lak nog nat is lak ik hem namelijk af met topcoat, hierdoor ‘smelt’ de lak als het ware samen en doordat de veertjes nog een beetje nat zijn veeg je dat iets uit, waardoor het geheel zachter wordt.

Ik denk dat dit ook heel leuk is op een felle ondergrond, of een ombre nailart. En dan de veren zwart i.p.v. wit. I like!

10 Reacties aan “NOTD: Feather Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *