NOTD Rainbow Graffiti

Ik vind het leuk om met nagellak te spelen. Het wordt niet altijd wat, maar af en toe zit er best iets leuks tussen. Ik wilde een vrolijke, zomerse nagellak op, maar niet een simpel koraal kleurtje of iets dergelijks. Een tijdje geleden waren de crackle lakjes helemaal in en toen maakte ik al een soortgelijk idee. Deze notd schoot mij laatst weer in het hoofd en ik besloot een soortgelijk iets te maken. Heel simpel, een aantal kleurtjes en een zwarte striper en de Rainbow Graffiti NOTD was geboren.

NOTD Rainbow Graffiti NOTD Rainbow Graffiti

Het is heel simpel, kies een aantal leuke (felle) kleurtjes uit en verdeel deze op je nagels. Dit hoeft niet heel netjes, je gaat er nog met een striper overheen. Het effect kan ook heel leuk met een gradient nail, dan is het wat netter en minder speels – of kinderlijk, zoals mijn vriend het noemde haha -. Ik koos voor twee P2 Color Victim kleuren en 2 Diamond Cosmetics. Deze lakken dekken allemaal vrij goed, wat handig is voor een nail-art zoals deze. Van dichtbij ziet het er allemaal niet heel netjes uit, maar vanaf een afstandje heb je leuke, vrolijke nagels.

Ik heb een beetje gespeeld met de lijnen, en zelf vind ik de diagonale en verticale strepen het leukste uitpakken. Maar je kunt dit maken zoals je zelf wilt. Probeer een beetje uit!

Ik ga weer genieten van het heerlijke zonnetje, met een vrolijk kleurtje op mijn nagels! ๐Ÿ˜‰

8 Reacties aan “NOTD Rainbow Graffiti”

  1. Leuke nailart! ๐Ÿ™‚ lekker vrolijk. Nice. ๐Ÿ™‚ De zwarte streepjes zijn een leuke toevoeging, maar denk ook zonder streepjes het erg leuk zou staan! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *