Even een snelle head’s up. Het zal waarschijnlijk nog niet in alle winkels zo zijn, maar in de twee kruidvatten in Apeldoorn Centrum die Catrice verkopen ligt de Papagena collectie al. Bij de ene was hij zelfs al vrij ver geplunderd. Natuurlijk vullen ze het wel aan, maar het is en blijft een Limited Edition. Wil je dus wat scoren uit deze collectie dan zou ik zeker de kruidvat bij jou in de buurt in de gaten houden!

Zoals je ziet kocht ik al wat spullen, allebei de oogschaduw quattro’s, de bronzer pearls en beide blushsticks. Ik twijfel nog over de eyeliners.

17 Reacties aan “Nu in de winkels: Papagena”

 1. Looking good! Ik ben erg benieuwd naar deze LE. Ik zal mn ogen openhouden. ๐Ÿ˜› Ik ben benieuwd naar je reviews en swatches!

 2. Zou je de bovenste quattro en de bronzing pearls willen reviewen? Daar ben ik echt heel nieuwsgierig naar ^^

  • dat komt helemaal goed! Ik heb al swatches van de quattro’s gemaakt en ik kan je nu al zeggen dat ze heel mooi zijn ๐Ÿ˜‰

 3. Ik heb vandaag nog een rode doorzichtige lipstick ervan gekocht. Je ziet de kleur niet zo goed maar ik vind het fijn dat hij niet zo plakkerig is. het is ook makkelijk opdoen enzo. Misschien koop ik later nog de bronzer balletjes of een blush.

 4. Leuk dat je het al hebt kunnen scoren! Zag toen ik vandaag in de Kruidvat was dat ze bezig waren met hervullen en dat de spulletjes al klaar lagen, maar ben er nog niet zo enthousiast over dat ik echt wat wil hebben. Ben benieuwd naar je swatches!

 5. Ik heb er al bijna alles van wat ik wil, maar ik ga heel snel kijken voor de andere nagellak van deze collectie en misschien nog de roze blushstick ๐Ÿ˜€ Yay!

 6. SWATCHEN SWATCHEN!
  Ik ben benieuwd!

  Ooh ik heb al teveel gekocht sinds ik weer begonnen ben met mijn blog.. maar ik wil hier toch ook wel iets van hebben eigenlijk ๐Ÿ˜›

 7. me wants de lipsticks/glossdingen. DIE ZIJN DOORZICHTIG, AAIGHT! En die bronzernuggets. en die blushsticks. eigenlijk wil ik alles. ๐Ÿ˜€ Ben benieuwd naar je reviews (a)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *