Lipliners, belangrijk met lippenstift. Een mooi getekend randje, goed geblend met lipsticks (geen sharpie taferelen please!) en je lippen zijn de eyecatchers van je look. Ik kocht twee NYX long pencil lip lipliners in de kleuren Natural en Pinky.

De laatste tijd draag ik graag een felle roze lipkleur, maar een lipliner had ik nog niet. Vandaar dat Pinky in mijn virtuele mandje belandde tijdens een shoppingspree. En ik ben ook nog steeds op zoek naar een fijne neutrale lipliner, dus Natural was ook een gemakkelijke keuze. Hoewel ze op de foto het niet echt laten zien maken ze hun naam wel waar. De Long Pencil Lips zijn lang, langer dan ik verwachtte. Handig, want als je dan eenmaal de perfecte kleur gevonden hebt is hij niet binnen no-time op.

En dan de swatches. Zoals je ziet valt Pinky op mijn huid een stuk donkerder uit dan verwacht. Te donker voor mijn veel gedragen felle lipkleur. Daar moet ik dus zeker nog even verder voor zoeken. Wel is het een erg gave kleur, wellicht gebruik ik hem een keer als basis onder een wat transparantere lipstick. Natural is wat aan de bruine kant, maar wel zeer bruikbaar met de neutrale lipsticks die ik heb. Dat is dus zeker een goede keuze geweest.

De NYX Long Pencil Lipliners zijn erg gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn redelijk romig, maar niet zo romig dat ze alsnog gaan glijden als je ze eenmaal aangebracht hebt. Ik moet dus wel een lichte druk uitoefenen op mijn lippen om de kleur goed aan te brengen. Ze mengen gemakkelijk met lipsticks, het lijntje wat je zet blend mooi.

Al met al ben ik heel erg tevreden met deze lipliners, zeker omdat ze me nog geen twee euro gekost hebben. Ik kocht ze dan wel in een sale, dus nu zijn ze een stukje duurder, maar absoluut het geld wat je er voor betaalt waard. Het wordt een beetje een herhaling, maar of deze kleuren in een Douglas te bemachtigen zijn durf ik niet te zeggen, wel kun je online vinden bij bijvoorbeeld Non Pareil Boutique.

5 Reacties aan “Review & Swatches NYX Long Pencil Lip”

  1. Leuke kleurtjes heb je! Ik ben eigenlijk altijd een beetje te lui voor lippotloden hihi, ik doe altijd gelijk de lippenstift op 😉 misschien dat ik voor deze prijs er gewoon eens een probeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *