Al een flinke tijd heb ik dit oogschaduwpalette in mijn bezit. Hij is van NYX en bevat 10 kleuren. De palette is in maarliefst 12 verschillende soorten verkrijgbaar, van neutrale kleurtjes tot wat gewaagdere. Omdat ik voornamelijk nude kleurtjes in mijn stash had besloot ik te gaan voor het Super Model palette, met voornamelijk blauwe en grijze kleuren. Het palette komt in een simpel glanzend kartonnen doosje, op de zijkant staan, heel handig, de kleurtjes nog een keer aangegeven. Mocht je meerdere van deze paletten in je bezit hebben dan kun je dus op een snelle manier zien welke je wilt gaan gebruiken. In het kartonnen doosje zit het echte palette, mooi hoogglanzend, met dezelfde opdruk als op het kartonnen doosje. Als je het palette open doet zie je de 10 oogschaduws, een spiegel zo groot als de verpakking en een kleine applicator. Spons helaas.

Het is erg handig om mee te nemen, je hebt flink wat kleurtjes, maar niet gelijk je hele toilettas vol. Ik ben dus ook zeker van plan om nog een een nude-versie aan te schaffen. De pigmentatie van de oogschaduws is redelijk. Ik heb ze natuurlijk voor jullie geswatched, op volgorde van hoe ze in het palette zitten.

De bovenste rij is zonder oogschaduwbasis, de onderste rij is op de Love That Beige shadestick van GOSH. Een basis brengt de kleuren echt goed naar voren, en zeker de roze en de lichtblauwe knallen dan. Ik snap trouwens niet waarom de roze erbij zit, hij valt een beetje uit toon bij de rest.

De palettes uit The Runway Collection zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.nl en kosten €8,59. Het palette bevat 14 gram, wat neerkomt op 1,4 gram per oogschaduw. Niet heel erg veel, maar in mijn ogen genoeg. Binnenkort een look met deze oogschaduws.

5 Reacties aan “NYX: The Runway Collection; Super Model”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *