ooglook arabian nights look

Het is alweer tijd voor de allereerste look van 2015. De Arabian Nights look maakte ik met een palette van Makeup Revolution, waar binnenkort een review over verschijnt op Beauty ’n Spice. De kleuren doen me denken aan een mooie zonsondergang, vandaar de naam.

ooglook arabian nights look ooglook arabian nights look ooglook arabian nights look ooglook arabian nights look

Ik vind het een heerlijke look om het jaar goed mee te beginnen. Hij is niet te donker en doordat de kleuren vrij uitgeblend zijn krijgen ze een lichte pasteltint die ik erg mooi vind. De kleuren uit dit palette zijn enorm gepigmenteerd maar blenden wel gemakkelijk uit waardoor je er alle kanten mee op kunt. Zelfs door het goed blenden van de donkere kleuren kun je een look creëren die prima overdag te dragen is. Ik begon met een lichte highlighter met paarse ondertoon in mijn binnenste ooghoek, bracht een peachy kleur aan over de rest van mijn ooglid en begon toen met het aanbrengen, blenden en mengen van verschillende paars en blauwtinten in mijn buitenste ooghoek en blendde die richting mijn crease. Omdat de peach tint heel erg overeen kwam met mijn huidskleur bracht ik een goudskleurige oogschaduw aan in het midden van mijn oog. Deze kleur zie je ook onder mijn oog, overlopend in de paars en blauwtinten in de buitenste ooghoek. Uiteindelijk bracht ik onder mijn wenkbrauw en in het uiterste gedeelte van mijn binnenste ooghoek -snap je het nog?- een witte matte oogschaduw aan als highlight.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice Single Eyeshadow (Bring Me Frosted Cake)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels (Dream, Peach Cream, Purpled!, Orchid, Award, Green Dream)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Long Lasting Brow Definer (flASHy Brows)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)

Lippen:
* Rosebud Salve

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* GOSH Naturel Blush (Melon)

6 Reacties aan “Ooglook – Arabian Nights”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  How to/Pictorial - Arabian Nights - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *