Met deze donkere, natte dagen ben je al snel geneigd om de donkere kleuren erbij te pakken. Kleur? Dat is toch alleen voor de lente en de zomer? Ik laat je vandaag zien met deze Colour Chaos look dat dat absoluut niet het geval hoeft te zijn. Zet wel even je zonnebril op, want we gaan voor een flink felle look.

makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look makeup revolution colour chaos look

Het is inderdaad geen look die je naar de eerste ontmoeting van je schoonouders draagt, maar toch vind ik hem enorm gaaf! Toen ik er aan begon had ik even het gevoel dat het echt niks ging worden, maar uiteindelijk vind ik hem echt enorm gaaf. Toen mijn vriend van zijn werk thuis kwam was het eerste wat hij zei “heb je weer lekker met make-up gespeeld? Moet je vaker dragen!”. En daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Ik draag niet vaak zulke heftige kleuren, maar vind het stiekem wel heel erg gaaf staan. Ik zou het niet zo snel overdag dragen als ik een rondje stad of supermarkt ga doen, daar is het toch echt te heftig voor. Maar voor een avondje stappen of een feestje? Waarom niet!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice Single Eyeshadow (Bring Me Frosted Cake)
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Makeup Revolution Salvation Palette Colour Chaos (Over-Bored, Needed To…, Me Three, Tipx)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Long Lasting Brow Definer (flASHy Brows)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner (Black)
* Sephora Liquid Eyeliner
* Red Cherry Lashes (#43 Stevi)

Lippen:
* Sephora Lipliner (Native Nude)
* Catrice Lipstick (Hey Nude)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Translucent Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* GOSH Naturel Blush (Melon)

13 Reacties aan “Ooglook – Colour Chaos”

  1. Wow heftige look, maar wel heel mooi! Zelf zou ik er denk ik niet mee de deur uit gaan haha, maar dat is meer omdat ik gewoon een schijterd ben wat dat betreft. Die nepwimpers maken de look echt helemaal af!

  2. Oh, fantastische kleurencombinatie! Netjes ook de nepwimpers erbij, dat geeft de look nog meer power en het compenseert ook de kleur door de zwartheid. Schitterend dame! Ik houd hiervan!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review - Makeup Revolution Colour Chaos Palette - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *