Deliver Me Ammunition, of in mijn geval, deliver me make-up! Ik maakte ook deze look met het Colour Chaos palette van Makeup Revolution om te laten zien dat je ondanks de heftige kleuren in het palette toch nog een redelijk neutrale look kunt maken. Met een kleur-twist, want ik kon het niet laten.

Makeup Revolution Colour Chaos palette look makeup revolution colour chaos look palette Makeup Revolution Colour Chaos Palette Look makeup revolution colour chaos palette look makeup revolution colour chaos palette look makeup revolution colour chaos palette look

Ik moet heel eerlijk zeggen, ik heb wel een klein beetje vals gespeeld. De bruine kleur die je ziet op het grootste gedeelte van het bewegend ooglid is namelijk uit het Sleek Oh So Special palette. Ondanks de felle blauwe eyeliner is deze look met een neutrale maar ook met een felle lip te dragen. Misschien vind ik de felle lipkleur zelfs wel leuker.

Ook wel een leuke tip, een tijdje terug reviewde ik de Awesome Metals van Makeup Revolution waarin een eye primer zit. Deze primer heb ik gebruikt om van de blauwe Over-Bored kleur uit het Makeup Revolution Colour Chaos palette een eyeliner te maken. Gewoon een kwestie van een klein beetje oogschaduw mengen met de eye primer. Dit kun je bijvoorbeeld ook doen met de Inglot Duraline, maar die heb ik helaas niet in mijn bezit. Ik was verbaasd over hoe goed de eyeliner bleef zitten, ik bracht hem rond het middaguur aan, ging er mee naar buiten, had de hele dag enorme traanogen (dat kun je ook wel zien op de een na laatste fullface foto trouwens) en toch zat hij, zelfs in de binnenste ooghoek, rond een uur of 12/1 ’s avonds nog bijna perfect!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Catrice Single Eyeshadow (Bring Me Frosted Cake)
* Sleek Oh So Special (Lichtbruin)
* Makeup Revolution Salvation Palette Colour Chaos (Ammunition, Deliver Me, Over-Bored)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Long Lasting Brow Definer (flASHy Brows)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* Rosebud Salve
* I Love Make-up Lipstick (Barbie Is Jealous)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Translucent Powder
* NYX Blush (Taupe)
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

8 Reacties aan “Ooglook – Deliver me ammunition”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *