Ik heb mijn standaard techniek die ik eigenlijk voor iedere look gebruik, rond, donker in mijn crease, een lichte binnenste ooghoek en een wat donkerdere outer-v. Met een winged eyeliner. Ik besloot om de boel eens een keertje anders te doen, en kwam met deze ‘double’ winged look.

De kleuren heb ik heel simpel en neutraal gehouden, aangezien ik die dag de stad nog in moest en ’s avonds uit eten ging. Ik gebruikte onder andere mijn Sleek Oh So Special palette voor de twee bruine kleuren, en mijn MIYO oogschaduws in de witte en beige tint voor mijn ooglid.

Double Wing look double wing look double wing look

Voor een beetje kleur op mijn lippen bracht ik een klein beetje van de Eyeko Liptastik aan, en deze blendde ik met mijn vinger uit tot een waasje kleur in plaats van het hele felle wat de liptastik normaal is. Omdat de ogen vrij neutraal zijn kan een felle lipstick wel heel goed. Ik vind de look erg geslaagd, het is leuk dat het een keer wat anders is dan mijn standaard looks.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (lichtbruin en donkerbruin)
* MIYO Oogschaduw (Vanilla en White)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* Stargazer Cake eyeliner (Black)
* Essence Blonde wenkbrauwpotlood
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
*  Eyeko Liptastik (Loudmouth)

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
* Anastasia Bronzer (Sun Kissed)

13 Reacties aan “Ooglook – Double Wing”

   • beautynspice

    Succes! Probeer licht te beginnen, meer kleur toevoegen is het makkelijkste en met een klein kwastje werkt het beste!

   • Helaas niet gelukt:( Ben iets te grof te werk gegaan. Maar wil m wel nog een keer proberen, want vind t zo’n coole look! Is uiteindelijk wel een look met wing en Sleek palette geworden 🙂

   • beautynspice

    Jammer! Gewoon nog eens proberen, oefening baart kunst zeggen ze toch! Het gaat je vast nog wel een keer lukken!

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Review - Essence Eyebrow Designer 05 Soft Blonde | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *