Hello ladies! Hebben jullie leuke kerstdagen gehad? Vandaag wil ik jullie de look laten zien die ik droeg met kerstavond en eerste kerstdag. Tweede kerstdag droeg ik een andere look (met hele leuke nieuwe makeup die ik van the best boyfriend ever kreeg), maar daar heb ik helaas geen fullface foto’s van.

kerstlook 2014 kerstlook 2014 kerstlook 2014 kerstlook 2014 kerstlook 2014

Ik droeg voornamelijk zwarte kleding (met een accentkleur in mijn statement ketting) en wilde mijn makeup daarom niet in de klassieke zwarte smokey eye doen, maar koos voor een paars-gouden spotlight look. Ik gebruikte de Sleek Oh So Special en Ultra Mattes v2 Darks voor deze look. Hij is vrij simpel, maar de glitter op de eyeliner maakt het geheel net wat feestelijker. Ik vond de look op kerstavond zo geslaagd dat ik eerste kerstdag besloot hem nog een keer te maken. Toen liet ik wel de glitter weg op de eyeliner, omdat ik overdag naar familie toe ging. Ik vind dit een hele leuke manier om kleur te gebruiken zonder dat het al te heftig wordt.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Ultra Mattes v2 Darks (Paars & Donkerpaars)
* Sleek Oh So Special (Bruin, Paars, Gouden shimmer tinten)
* Catrice Mono Eyeshadow (Bring Me Frosted Cake)
* Teeez Glitter Eyeliner (Outta Control & Take A Taxi)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Liquid Eyeliner Waterproof
* Catrice Long Lasting Brow Definer (flASHy Brows)
* MAC Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* Rosebud Salve

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Compact Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* GOSH Blush (Melon)

8 Reacties aan “Ooglook – Kerstlook 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *