Toen ik laatst een beetje aan het spelen was met oogschaduw kwam deze look eruit. Niet bijzonder genoeg – in mijn ogen – voor de 30 Days of Make-up Challenge, maar ik wilde hem toch graag laten zien. Ik gebruikte een aantal mono’s die al tijden in mijn stash bleven liggen.

neutral look Neutral look neutral look neutral look neutral look

 

Helaas ligt deze look al even op de digitale plank, en durf ik niet meer met 100% zekerheid te zeggen welke producten ik precies gebruikt heb. Wel gebruikte ik het Sleek Oh So Special palette, de rosé gouden kleur op mijn ooglid, over een goude mono van Catrice heen, de bruine eyeliner is de matte bruine kleur uit het Oh So Special palette. Ondanks dat het een neutrale look is vind ik hem wel heel erg geslaagd, hij is niet heel standaard door de rose gouden kleur. Ook de eyeliner met een oogschaduw vind ik erg goed gelukt, hij maakt het geheel wat zachter. Dit is een look die ik nog wel vaker kan gaan dragen!

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (Rose goud, Donkerbruin)
* Catrice Gouden Mono
* MIYO OMG! Eyeshadow (White)
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Essence Eyebrow Designer (Soft Blonde)
* M.A.C. Fluidline Brow Gelcreme (Dirty Blonde)
* Essence Lash & Brow Gel Mascara
* Catrice Duo Kajal Nude Sensation

Lippen:
* NYX Mega Shine (Crystal Soda)

Gezicht:
* Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Catrice Prime And Fine Translucent Loose Powder
* MUA Bronzer (Shade 3)
* MAC Blush (Mocha)

7 Reacties aan “Ooglook – Neutral look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *