Morgen is het al weer oudjaarsdag, wat vliegt de tijd zeg! Om al een beetje in de sfeer te komen heb ik vandaag een look voor jullie die perfect te dragen is voor een feestje. Ik droeg hem eerste kerstdag, maar voor Oud & Nieuw zou ik er waarschijnlijk glitters bij dragen, en dan in mijn binnenste ooglook. Een beetje zoals de glitterlook die ik voor de Holidays 2013 serie maakte!

party look party look party look party look

Ik wilde eens wat anders doen dan de veilige bruintinten en bruine smokey eyes die ik vaak maak, en na wat rondkijken op Pinterest besloot ik om op een subtiele manier wat blauw te verwerken in de look. Doordat de blauwe tint alleen in de buitenste ooghoek verwerkt is blijft de look toch draagbaar, maar is hij net wat feestelijker.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Zoeva 28 Neutral Palette (meerdere kleuren)
* NYX Runway SuperModel palette (blauwtinten + zwart)
* Sleek Matte v2 Brights (wit + lichtblauw)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner Black
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* MAC wenkbrauwpotlood Dirty Blonde

Lippen:
* Catrice Lipgloss uit een limited edition, iedere pink-nude lipgloss voldoet.

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* Catrice limited edition bronzer (matte)
* MAC Blush (Mocha)

8 Reacties aan “Ooglook – It’s party time!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *