Sleek Oh So Special Look

Op mijn vorige look met het Sleek Oh So Special kwamen er reacties van meiden die niet zo goed weten wat ze met het palette moeten doen, en daardoor blijft hij maar in hun stash liggen. Ik besloot daarom om in het nieuwe jaar een serie te doen met dit palette, en vandaag look 1.

Sleek Oh So Special Look Sleek Oh So Special Look Sleek Oh So Special Look sleek oh so special

Deze look kan heel gemakkelijk gedragen worden als een neutrale look voor iedere dag door simpelweg de donkere eyeliner boven en onder weg te laten, maar ik vond het leuk om hem iets specialer te maken. Key in deze look is blenden, ik begon met de lichtbruine kleur en bracht deze aan in mijn crease en op de bovenkant van mijn ooglid. Door het aanbrengen van deze kleur zorg je er voor dat de rest van de kleuren gemakkelijker te blenden zijn, en ik begin eigenlijk altijd mijn looks met een soortgelijke kleur. Vervolgens heb ik de donkerbruine matte kleur over mijn gehele ooglid aangebracht, en ook onder mijn oog bracht ik deze aan. Daarna heb ik de paarse kleur met een klein kwastje aangebracht op mijn wimperrand. Als je het wat neutraler wil houden is dit alles wat je doet, maar ik besloot om het net iets donkerder te maken, en bracht een winged eyeliner aan, en in mijn waterlijn met een zwart oogpotlood een lijntje, die ik uitblendde op mijn onderste ooglid. Wat mascara, and that’s all.

Simpel toch? Het is een kwestie van de tijd nemen en zorgen dat alles goed geblend wordt.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (lichtbruin, donkerbruin en donkerpaarse matte kleuren)
* Catrice Limited Edition Spectaculart Chrome Artfully Lustrous
* MAC Shroom Eyeshadow
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner Black
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder

Lippen:
* Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
* MAC Blush (Mocha)

12 Reacties aan “Ooglook – Sleek Oh So Special Look 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *