sleek oh so special look

Nummer 4 in de Sleek Oh Special Look serie is weer een neutrale look, aangezien het palette zich daar heel goed voor leent. Het enige beetje kleur wat gebruikt is zit in de crease, waar de look wat paars en peachy bevat.

Sleek Oh So Special Look Sleek Oh so Special Look Sleek Oh so Special Look

Ook bij deze look gebruikte ik weer dezelfde witte oogschaduw van MIYO als highlighter onder mijn wenkbrauw en ditmaal wat heftiger in mijn binnenste ooghoek. Verder gebruikte ik in het eerste 1/3 van mijn oog de creme highlighter, in mijn crease en over de buitenste helft van mijn ooglid zit de lichtbruine matte kleur, in de outer-v bracht ik een klein beetje van de donkerbruine matte kleur aan, en in mijn crease de donkerpaarse kleur lichtjes, met op de rand van de lichtbruine kleur die als eerste in de crease aangebracht werd en de paarse kleur de lichtste peachy kleur uit het palette, hierdoor komt het paars iets meer naar boven, en krijgt het verloop naar de highlightkleur de peachy tint.

I like it, de look is simpel, en perfect voor overdag. Door middel van de heftige wing is het ook een leuke look voor een valentijnsdate. Wil je het iets heftiger, dan kan dat prima met een wat fellere lipstick. In plaats van mijn standaard Mocha blush van Mac gebruikte ik eens alleen een bronzer, en mijn eyeliner maakte ik iets matter en wat zachter door met de zwarte kleur uit het Sleek Oh So Special nogmaals over de lijn te gaan.

Gebruikte producten:

Ogen:
* MAC PaintPot (Painterly)
* Sleek Oh So Special (lichtbruin, zwart, creme, lichte peachy kleur, mat bruin en mat paars)
* MIYO Single eyeshadow (White)
* GOSH Waterproof Volume Mascara
* Stargazer Cake eyeliner (Black)
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder
* Essence Lash & Brow Gel Mascara

Lippen:
* Lippenbalsem

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH X-Ceptional Wear Foundation (Porcelain)
* Essence All About Matt Fixing Powder
* MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
* Catrice Bronzer (limited edition)

12 Reacties aan “Ooglook – Sleek Oh So Special Look 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *