Pink and silver nails

Ondanks dat het inmiddels al weer November is, het steeds slechter weer wordt en afgelopen week alle bladeren zo ongeveer van de bomen gewaaid zijn kan ik geen afstand doen van mijn roze lak. Het is al donker genoeg toch? Vandaar deze Pink and Silver glitter nails!

pink and silver glitter nails

Een soortgelijke afbeelding heb je vast al wel eens rond zien gaan op Pinterest. Of de versie met een gouden glitter accentnail. Al heel lang wil ik deze eens namaken, maar tot nu toe had ik eigenlijk geen goede glitternagellak die in de buurt kwam van die op de Pinterestafbeelding te zien is. De roze lak die ik gebruikt heb komt uit een setje van The New Black, de zilveren glitter is de lak van GOSH die je in dit artikel voorbij zag komen.

Een hele simpele manicure, want een nailart kun je het al niet eens meer noemen. De accentnail zwakt het roze net iets af en geeft het een andere uitstraling. Ik vind het een geslaagde manicure geworden. Wat vinden jullie er van?

14 Reacties aan “Pink and Silver Glitter Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *